PEDALE SHIMANO 105 SPD-SL PD-R7000

155,00 

Šifra proizvoda: 3626
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

SHIMANO SPD-SL Pedal single sided with carbon body for Road competition

Shimano 105 R7000 serija će osnažiti više vozača nego ikada ranije da se bave sportskom vožnjom bicikla. Postaće groupset koju vozači početnici biraju kako bi im pomogla da treniraju i voze u ozbiljnijim trkama. Koristeći najnovije tehnologije preuzete od Dura Ace R9100 i Ultegra road komponenti, Shimano 105 R7000 serija pruža dodatnu svestranost i poboljšanu performansu vožnje za širok spektar road biciklista. Shimano 105 će nastaviti da motiviše i inspiriše više vozača nego ikada pre da nastave sa većim izazovima.

Shimano 105 PD-R7000 pedale

Sport & Fitnes serija…

Širok kontaktni deo pedale Shimano 105 PD-R7000 garantuje optimalan prenos snage. Zahvaljujući telu pedala od karbon kompozita, par pedala je težak samo 265 grama, 25 grama manje od svog prethodnika. Na kraju, ali ne i najmanje, PD-R7000 poseduje aerodinamički dizajn.

 

Karakteristike

– Lagano telo od karbon kompozita

– Ekstra široka platforma za efikasniji prenos snage

– Izdržljiva ploča na telu od nerđajućeg čelika smanjuje flex i habanje tela

– Široki ležaj za krutost i ravnomernu raspodelu opterećenja

– Podesiva podešavanja zatezanja ulaza i otpuštanja

– Pouzdani SHIMANO dizajn, kvalitet i performanse

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,265 kg
Pol

, ,

Boja

Brand

Specifikacija

Specifikacija:

  • Model: Shimano PD-R7000 / SHIMANO 105 R7000 Series
  • Tip: SPD-SL / Road
  • Jednostrane
  • SPD-SL – Široki dizajn kopče specifičan za performanse
  • Navoj: BC 9/16″ x 20T.P.I.
  • Materijal osovine: Chromoly Steel
  • Materijal tela: Carbon / Stainless
  • Težina: 265g
  • U setu dolaze pločice: SM-SH11

 

● SPD-SL – SHIMANO PEDALING DYNAMICS SL

PRO’s to YOU

Rođena iz pro tour potražnje za optimalnom snagom i izdržljivošću, tehnologija pedala niskog profila proširila se na širok spektar biciklista, uključujući takmičare na svim nivoima, sportske, klupske i rekreativne vozače. SPD-SL je platforma za pedale za road sistematski projektovana da sa cipela prenosi više snage sa vašeg tela na vaš bicikl. Za profesionalne vozače, izuzetno široka, niskoprofilna pločica ravnomernije raspoređuje energiju po široj površini i efikasnije je prenosi na bicikl, pod najekstremnijim opterećenjima pedaliranja. Nema izgubljenog pokreta. Nema gubitaka zbog savijanja, praznina ili neusklađenih dizajna cipela/pedala. To je ključna prednost koja pomaže da se pobedi u trkama. Ista energetska efikasnost koja dovodi profesionalne vozače do podijuma poboljšava iskustvo drugih kategorija vozača. Povećana izdržljivost za duže vožnje. Više udobnosti i zabave! Sistemski projektovano. Rider-tuned. Vi birate.

Efikasnost prenosa snage

SPD-SL je specifično usavršavanje sistema za road. Ova platforma za pedale je dizajnirana posebno za potrebe drumskih trkača svetske klase. Besprekorni interfejs pedala i pločica za efikasniji prenos snage pod ekstremnim opterećenjima pedaliranja koja se sreću u trkačkim takmičenjima.

 

 

Više o proizvodu: SHIMANO

Customer Reviews