Dostava se vrši u saradnji sa kurirskim službama MG Express i  Montenomaks. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-21h. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite o tome. Ukoliko je pošiljka bez oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru otpremnicu. Naknadne reklamacije na eventualna oštećenja proizvoda nakon preuzimanja pošiljke i potpisivanja otpremnice, sa naše strane neće biti prihvaćena.

  Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na kontakt telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke natrag, pošiljka se vraća na stanje i porudžbina se tretira kao poništena.

 VAŽNO: Aplikacija u Tempo web-prodavnici automatski izračunava cijenu pošiljke, koja zavisi od mase i volumena pošiljke. Pri potvrđivanju web porudžbine biće iskazana zbirna cijena poručenog artikla/la, plus cijena dostave koju takođe snosi kupac. Jedino ukoliko je kupac saglasan sa sumom porudžbine za poručeni artikal/le, kao i cijenom dostave, treba da potvrdi porudžbinu.

VAŽNO: Ukoliko kupac želi da ostvari akcijski popust „Keširaj i vozi sam 10%“ na sledeće artikle:

2069 GLADIJATOR HOUSEFIT DH 8171

2099 POWER TOWER HOUSEFIT HO 1004

Sprave dobija zapakovane u fabričkom pakovanju i dužan je izvršiti montažu u sopstvenoj režiji prema uputstvima za montažu i upotrebu koja dolaze u setu sa trenažerima!

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili su Vam potrebne dodatne informacije i/ili pojašnjenja, molimo Vas da kontaktirate našu službu prodaje na telefone:

020 290 690 // 068 08 09 10 // 067 000 667

Važno obavještenje:  

Ukoliko kupac ne želi da prihvati istaknute uslove prodaje i/ili ne želi da prihvati istaknutu cijenu dostave od strane kurirske službe, u obavezi je da poručenu robu preuzme u našem prodajnom objektu.

Trebate pomoć ?