Tempo servis je kompetentan za opravke svih vrsta bicikli: dječijih, rekreativnih i takmičarskih bicikli. Prvi i za sada jedini autorizovan diler i servis Shimano brenda za Crnu Goru.

Tempo servis vrši montaže opravke i na fitness spravama.

Tempo ski / snb servis vrši najkompletniju i najstručniju uslugu opravki, montaže i podešavanja ski i snowboard opreme u Crnog Gori.

Bicycle mechanic repair bike with broken shifter

Bike servis

Prvi i za sada jedini autorizovani Shimano diler i servis u Crnoj Gori. Naš servis za bicikla pruža širok spektar usluga kako bi obično održavao bicikl u dobrom stanju i osigurao sigurnost vozača.

Work and repair concept - a man's hands repairing the ski by rubbing a paraffin

Ski & Snb servis

Tempo - Ski i snowborad servis- opremljen najboljim i najmodernijim mašinama i alatom, sertifikovani serviseri koji posjeduju najveće znanje i iskustvo.
Oštrenje kantni, popravka baze i impregnacija voskom
Tunning i keramička obrada kantni
Bootfitting

People in gym

Fitness Servis

Prvi i za sada jedini autorizovani Shimano diler i servis u Crnoj Gori. Naš servis za bicikla pruža širok spektar usluga kako bi obično održavao bicikl u dobrom stanju i osigurao sigurnost vozača. Servisiranje fitness opreme, poput traka za trčanje, eliptičnih trenažera, sobnih bicikli i ostalih sprava za vježbanje, obično obuhvata različite usluge kako bi se održala funkcionalnost i sigurnost opreme.