Vaš tempo - Jači Veći Brži

Prodavnica/Servis sportske opreme „Tempo“ radi u sklopu preduzeća „Tempo Trade“d.o.o. iz Podgorice.
Preduzeće je osnovano u februaru 2003 godine,mada je u poslu sa biciklima, fitness-om, djelovima, opremom kao i servisnim uslugama čak i nekoliko godina ranije nego što je preduzeće osnovano i otvorena specijalizovana prodavnica i servis.

Mi smo tim - Tempo tim !

Ko je Tempo

Prodajni objekat „Tempo“ se rasprostire na 250m2 i nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Podgorici u City kvartu, tačno preko puta T.C. Delta City. Tempo je najveći i najopremljeniji prodajni centar za bicikla, fitness i ski/snb opremu u Crnoj Gori.

U Tempu radi grupa mladih, ambicioznih i komunikativnih ljudi, koji su potpuno stručni i posvećeni poslu kojim se bavimo. To su iste one djevojke i momci koji su Vas usluživali ukoliko ste dolazili kod nas i prije nekoliko godina. Privrženi firmi i profesiji u kojoj su se profesionalno ostvarili, čine jedan savršen tim – Tempo tim, u kojem odiše atmosfera sloge, drugarstva i uzajamnog poštovanja.

Ukoliko Vas nekad namjera dovede kod nas u Tempo, budite sigurni da ćete od naših zaposlenih djevojaka i momaka UVIJEK dobiti stručnu pomoć i objašnjenja, iskrene preporuke i savjete u odabiru najoptimalnijeg proizvoda za koji ste zainteresovani. Njihovo dugogodišnje poslovno iskustvo koje su izgradili svakodnevnim sretanjem sa novim ljudima, inovacijama, poslovnim izazovima i problemima koje su uvijek uspješno rješavali, treba da Vam bude dodatan razlog da izaberete Tempo – mjesto gdje nikad nećete biti neupućeni,u nedoumici ili nezadovoljni. Mjesto gdje uvijek imate čvrstu podršku i oslonac da birate pravu stvar za Vas,a to jeste – Tempo tim.

Servis:
U sklopu našeg prodajnog objekta funkcioniše profesionalni servis za bicikla, fitness i ski opremu.
Naš servis je prvi i za sada jedini autorizovani SHIMANO servis u Crnoj Gori. Naši serviseri su kvalifikovani za popravke svih kvarova na biciklima bez obzira na tip i brend bicikla. Stručnost,stalne doobuke, dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata je najbolji pokazatelj da smo neprikosnoveni serviseri sportske opreme u Crnoj Gori.

Tempo od početka...

2003

godine počela sa radom prodavnica Tempo, na lokaciji Bratstva i jednistva 57 (Lepa Kata), jedna od prvih specijalizovanih radnji i servisa za bicikla i fitness opremu u Crnoj Gori.

2012

se Tempo preseljava na ekskluzivnu lokaciju u City Kvart-u preko puta T.C.Delta city, na adresu Cetinjski put br.20 i rasprostire na 150m2 prostora. Veliki iskorak u našem poslovanju jer se asortiman skoro udvostručuje i sama organizacija se podiže na mnogo veći nivo.

2015

Tempo se opet preseljava. Ovog puta samo 50-ak metara više, uz glavnu ulicu, na adresu Cetinjski put br.34. i to u prodajni prostor koji se rasprostire na 245m2. Potpuno fizički odvojen servis na 25m2 koji takođe funkcioniše u sklopu prodajnog objekta, sa ulazom u servis sa zadnje strane zgrade.

2018

Po izboru Privredne komore Crne Gore i bonitetne kuće Coface, naše preduzeće je svrstano u grupu od 400 najuspješnih i najpouzdanih srednjih i malih preduzeća u Crnoj Gori. Postali smo ponosni nosilac Excellent SME sertifikata kojim se diče samo najuspješnija preduzeća u regionu.