O nama

Vaš Tempo -

Ko je Tempo


Prodajni objekat „Tempo“ se rasprostire na 250m2 i nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Podgorici u City kvartu, tačno preko puta T.C. Delta City. Tempo je najveći i najopremljeniji prodajni centar za bicikla, fitness i ski/snb opremu u Crnoj Gori.

U Tempu radi grupa mladih, ambicioznih i komunikativnih ljudi, koji su potpuno stručni i posvećeni poslu kojim se bavimo. To su iste one djevojke i momci koji su Vas usluživali ukoliko ste dolazili kod nas i prije nekoliko godina. Privrženi firmi i profesiji u kojoj su se profesionalno ostvarili, čine jedan savršen tim – Tempo tim, u kojem odiše atmosfera sloge, drugarstva i uzajamnog poštovanja.

Ukoliko Vas nekad namjera dovede kod nas u Tempo, budite sigurni da ćete od naših zaposlenih djevojaka i momaka UVIJEK dobiti stručnu pomoć i objašnjenja, iskrene preporuke i savjete u odabiru najoptimalnijeg proizvoda za koji ste zainteresovani. Njihovo dugogodišnje poslovno iskustvo koje su izgradili svakodnevnim sretanjem sa novim ljudima, inovacijama, poslovnim izazovima i problemima koje su uvijek uspješno rješavali, treba da Vam bude dodatan razlog da izaberete Tempo – mjesto gdje nikad nećete biti neupućeni,u nedoumici ili nezadovoljni. Mjesto gdje uvijek imate čvrstu podršku i oslonac da birate pravu stvar za Vas,a to jeste – Tempo tim.

Servis:
U sklopu našeg prodajnog objekta funkcioniše profesionalni servis za bicikla, fitness i ski opremu.
Naš servis je prvi i za sada jedini autorizovani SHIMANO servis u Crnoj Gori. Naši serviseri su kvalifikovani za popravke svih kvarova na biciklima bez obzira na tip i brend bicikla. Stručnost,stalne doobuke, dugogodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata je najbolji pokazatelj da smo neprikosnoveni serviseri sportske opreme u Crnoj Gori.

Tempo od početka...


tempo-lepa-kata1
tempo2
tempo najnovija radnja
excellent1