NORDICA SPORTMACHINE 3 W 85 GW

279,20 

Šifra proizvoda: 5539
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

Nordica Sportmachine 3 W 85 GW dok raduje vaša stopala, privlači tuđe poglede

Women’s Sportmachine…A Pure Comfort…All Mountain Performance

Nordica Sportmachine 3 85 W privlači pozornost i raduje stopala. Sa širim, ali niskim profilom od 102 mm i mekšom školjkom, stavlja naglasak na udobnost — bez žrtvovanja performansi. Redizajnirana da ponudi još veću kontrolu i preciznost, ima flex samo nešto malo mekšu od Sportmachine 3 95 W za glatku i brzu vožnju koja podiže samopouzdanje. Njena 3 Force konstrukcija prikazuje novi dizajn kičme i manžetne koji povećava efikasnost maksimiziranjem prenosa energije na skiju. Njena manžetna se takođe može fino podesiti kako bi bolje držala konture vašeg lista, stvarajući neutralan stav koji poboljšava ravnotežu i minimizira umor. A za zaista lično pristajanje, uložak/liner i školjka/shell cipele mogu se lako prilagoditi. Koliko je udobna, toliko je i samouvjerena. Nordica Sportmachine 3 85 W se obuva i izuva vrlo lako, kako kod kuće tako i bilo gdje na planini.

Performanse ne bi trebalo da idu na teret komfora. Vođena ovom idejom, Nordica Sportmachine kolekcija posvećena je skijašicama koje provode svoj dan uživajući u cijeloj planini. Izgrađena sa širim last-om, ove ski cipele omogućavaju savršeni fit i širim stopalima. Primaloft izolacija obezbjeđuje dodatnu toplinu, dok se gornji dio cipele može lako prilagoditi kako bi se omogućio neutralniji položaj koji poboljšava ravnotežu i smanjuje umor.

Sportmachine – za izuzetno povjerenje i kontrolu.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Boja

Brand

Pol

Ski cipele-flex indeks

SKI/SNB Cipele - broj

, , ,

Specifikacija

Korisnik:

Nivo:   ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Width:○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○

Flex:    ○ ○ ○    ● ● ●    ○ ○ ○    ○ ○ ○    ○ ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

 • Last (mm): 102
 • Flex: 85
 • Volume: Medium
 • Size Range: 22.5 – 27,5
 • Soles: Gripwalk Extragrip
 • Shell: PU
 • Cuff: PP
 • Liner: Precision Fit W Primaloft®
 • Buckles: 4 Micro Alu
 • Spoiler: ACP
 • Power Strap: 35
 • Canting: Dual

● Easy Entry Soft Flap – Kombinovani dizajn uloška i spoljnog dijela cipele omogućava jednostavno obuvanje i izuvanje bez obzira na uslove na brdu ili u kući.

● Primaloft Insulation Liner / women’s dizajn – Primaloft je projektovan za funkcionalnost i udobnost, on se primjenjuje u ski cipelama jer povećava sposobnost uloška da se odupre vodi, oporavi od kompresije i održava noge toplim.

● Tri Force Construction – Tri-Force konstrukcija smanjuje težinu bez ugrožavanja performansi.

– Kombinacija tri različite vrste plastike kako bi se obezbijedio maksimalan komfor, performanse i jednostavnost korišćenja.
– Novi lagani gornji dio cipele od Triax materijala je 20% lakši od onog napravljenog od poliuretana (PU).
– Super čvrsti đon i kičma cipele (hard PU) prenose energiju tačno i direktno na skije.
– Mekši donji i gornji deo cipele udobno se omotavaju oko stopala i gornjeg dela nogu za komfornije, udobnije i preciznije prijanjanje.
– Super mekani (soft PU) ulazni i izlazni preklapajući paneli omogućavaju lakše obuvanje i izuvanje.

● Adjustable Cuff Profile Mechanism (ACP) – Samo jednim pokretom omogućava neutralnu stojeću poziciju za svaku veličinu noge, čineći celodnevno skijanje lakšim i udobnijim bez obzira na širinu skijaške noge. Poboljšana širina zahvata u odnosu na stari mehanizam.

● 4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u lijevu ili desnu stranu.

Customer Reviews