ELAN W INSOMNIA PS ELW11

460,00 

Šifra proizvoda: 5059
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Insomnia… Kraljica piste
Insomnia je dizajnirana sa idejom da u svježe nabijen snijeg iscrta savršene carving konture svih oblika.

Insomnia je savršeno prilagođena brzom, preciznom i udobnom skijanju na dužim ili kraćim zavojima sa dovoljno energije za osvajanje svih terena. Amphibio dizajn kombinuje camber i rocker profil za desnu i lijevu skiju sa laminiranim drvenim jezgrom, ojačanjem od jednog sloja titanijuma i Amphibio Truline tehnologijom koja optimizuje energiju skijaša i daje snagu u zavojima, sa elegantnim i potpunim finišom na svakom zavoju.

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snijegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje i uživanje na svim stazama.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija 2019/20 označava novu eru za stalno razvijajuću i uvijek inovativnu all-mountain ski kolekciju. Ove visoko svestrane, dinamične i okretne skije, dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate su po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u filozofija je sva u tome, tj.da najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom pa i u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uviek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

,

Specifikacija

Korisnik:

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

–  BRZINA:

Lagano – Srednje – Brzo
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, Laminated Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 146(11.3), 152(12.2), 158(13.3), 164(14.5), 170(15.7)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELW 11.0 SHIFT GW BLK_BLUE B85

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, zasebno lijeva i zasebno desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt sa podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja cijelom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Laminated Woodcore – laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namjene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

LightShift System – potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi nevjerovatno smanjenje težine koje omogućava skijašicama uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews