ELAN W DELIGHT STYLE LS ELW9

271,20 

Šifra proizvoda: 5063
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

Delight Style… Savršen spoj lakoće i sigurnosti

Skijajte sa stilom i zabavite se na snijegu! Delight Style je lagana, ali veoma moćna skija koja uliva samopouzdanje da izazovete sebe i uživate u punom danu na padinama.

Kao mlađa sestra Delight Prime, Delight Style odlikuje se malom težinom i velikom snagom. Delight Style je savršena skija za one koje žele napredovati u sportu, jer donosi ravnotežu i kontrolu. Izuzetno lagana platforma štedi energiju i smanjuje umor nakon skijanja tokom cijelog dana, a nošenje laganih skija posebna je priča. SlimShape tehnologija i Powershell Dual Woodcore optimizuju prenos energije sa skijaša na skije za veću snagu i prianjanje. Delight Style dolazi sa Early Rise Rocker vrhom za još lakši ulazak u zavoje, eleganciju i lakoću.

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snijegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje za uživanje na svim stazama.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 3 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

Specifikacija

Korisnik

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
– BRZINA:
Lagano – Srednje – Brzo
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: EarlyRise Rocker
  • Tehnologija: SlimShape Technology, PowerShell, Dual Woodcore, Fiberglass
  • Geometrija: 124/74/102
  • Dužina / Radius: 140(9.3), 146(10.3), 152(11.3), 158(12.4)
  • Sistem / Plate: Light Shift
  • Vez: ELW 9.0 SHIFT GW WHITE

Early Rise Rocker Profile – Umereni rocker na vrhu i repu skije – rezultat kraća efektivna dužina ski rubova, omogućava skijašima skijanje bez napora. Rocker konstrukcija dopušta ranije „hvatanje“ zavoja na uređenoj stazi, puni kontakt skije i podloge u zavoju i dobru plovnost kod skija za dubok sneg.

SlimShape – patentirana tehnologija koja dramatično smanjuje težinu skija, osiguravajući da Elan skije budu najlakše na tržištu.
Specifičan oblik omogućava da skija bude tanka i lagana, istovremeno pružajući neverovatnu izdržljivost i snagu. Dodatno poboljšanje performansi dolazi od optimizovanog flex obrazca koji pojaćava torzionu krutost, povećava prenos energije od skijaša na skije, i omogućava izuzetan grip na rubovima i kontrolisane zaokrete.

Power Shell – Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

Dual Woodcore – dve simetrično uzdužno postavljena drvene letvice na spoljnim ivicama ski jezgra. Ovakva konstrukcija omogućava poboljšan prenos snage uz jednostavno rukovanje u različitim uslovima.

Fiberglass – pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

LightShift System – potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi neverovatno smanjenje težine koje omogućava skijašima uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews