PENNYBOARD STREET SURFING BEACH BOARD GLOW Rough Poster

43,00 

Šifra proizvoda: 9133-RP
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

STREET SURFING Beach Board Glow Rough Poster Mini Cruiser je moderan i svestran skejtbord dizajniran za krstarenje po plažama ili bilo kom urbanom terenu. Posjeduje živopisnu plavu šemu boja koja se ističe po danu, dok po noći svijetli u mraku! Krstarite ulicama sa novim mini crusierom iz Street Surfing-a koji dolazi sa fluorescentnom pločom i Light-up točkovima!

Bilo da ste iskusni skejtborder ili početnik koji želi istražiti svijet na dasci, STREET SURFING Beach Board Glow Rough Poster Cruiser je savršen izbor. Njegov privlačan dizajn, izdržljivost i glatke performanse čine ga odličnom opcijom za vožnju po plaži ili gradom.
Mala dimenzija (22″) i mala težina (1,65 kg), omogućavaju Vam da ga lako smjestite u ruksak, torbu ili kofer.

Sa oblikom cruiser-a, ovaj skejtbord nudi savršen balans stabilnosti i upravljivosti. Ima srednje udubljenje i kompaktnu veličinu, što ga čini lakim za nošenje i skladištenje kada se ne koristi. Paluba je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju izdržljivost i osiguravaju da daska može izdržati čestu upotrebu.

Jedna od značajnih karakteristika ovog skejtborda su točkovi koji svetle u mraku, koji vašoj vožnji dodaju element zabave i uzbuđenja. Ovi točkovi ne samo da pružaju glatke i pouzdane performanse, već i svijetle u uslovima slabog osvetljenja, omogućavajući vam da budete vidljivi i sigurni tokom noćne vožnje.

Opremljena ležajevima visokih performansi, ova daska nudi glatku i brzu vožnju. Šasija i osovine su napravljeni od čvrstog aluminijuma, obezbjeđujući stabilnost i snagu uz istovremeno održavanje osjećaja lagane mase. Ova kombinacija kvalitetnih komponenti osigurava da vozači svih nivoa vještina mogu uživati ​​u glatkom i ugodnom krstarenju.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 1,65 kg
Boja

Brand

Specifikacija

  • – Dimenzija daske: 57,2x16cm
  • – PP traction glow HD pattern deck
  • – Međuosovinsko rastojanje: 11,2′
  • – Točkovi: Light-up – Clear 60x45mm, Square lip
  • – Trucks: 3,25″ Embossed aluminum
  • – Ležajevi: ABEC 7

Customer Reviews