SNOWBOARD NITRO MAGNUM RNT Originalna cena je bila: 495,00 €.Trenutna cena je: 396,00 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO MOUNTAIN Originalna cena je bila: 569,00 €.Trenutna cena je: 455,20 €.

SNOWBOARD NITRO MAGNUM

Originalna cena je bila: 525,00 €.Trenutna cena je: 420,00 €.

Šifra proizvoda: 5209
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO MAGNUM … Men´s All Mountain…K’o stvorena za velike momke

Velika stopala ne trebaju da budu ograničenje progresiji, a Magnum je siguran u to nudeći savršenu mješavinu podrške, odziva i flex-a kako bi Vam omogućio da u potpunosti igrate svoju igru na planini.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Brand

SNB-Dužine

,

Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

Snowboard-Flex

7

Pol

Specifikacija

  • Shape: Directional
  • Camber: Cam-Out
  • Width: Wide
  • Flex: Mountain
  • Sidecut: Dual Degressive

Special Features

  • Power Pods
  • Powerlite Core
  • Reflex Core Profile
  • Bi-Lite Laminates
  • Sintered Speed Formula Hd Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Preporučena težina vozača (kg):

171 / 274 / 75+
167 / 272 / 75+
163 / 270 / 75+
159 / 268 / 65-85

● Directional – Usmjereni oblik – Duži nos, Kraći rep

● CAM-OUT CAMBER – Nitro Cam-Out Camber je u osnovi True Camber sa ranim i glatkim prelazima u vrh i rep. Rezultat je zabavna i brza daska koja se okreće na licu mjesta i prašta, čak i nakon slijetanja od 713,5°!

● MOUNTAIN: SPEED AND POWER – Sa maksimalnim odzivom i pogonom za brzu all-mountain vožnju, ovaj brzi fleksibilni šablon stvara moćne daske za moćne vozače.

● DUAL DEGRESSIVE SIDECUT – Ovaj sidecut spaja manji radijus u sredini sa dva veća u vrhu i repu, čineći ga slobodnim i razigranim. Nitro-ov sidecut koji najviše prašta.

● POWER PODS – Preklapanje užeg sidecut radijusa u centru daske sa većim prema vrhu i repu stvara Nitro ekskluzivne POWERPODS koji imaju dva nevjerovatna efekta: S jedne strane, postoji proširena širina daske ispod vezova, što rezultira dodatnom kontrolom ivica, posebno na tvrdim i ledenim površinama, kao i jednostavno manje otpora prstiju i pete za veće čizme i ravnije uglove stava. S druge strane, POWERPODS čine dasku super reaktivnom i brzo se okreće kada se postavi na ivicu – dok je lako kontroliše ako se vozi sa manje dinamike.

● POWERLITE CORE: LIGHTWEIGHT PERFORMANCE AND POP – Najviša klasa ultra-laganog topolovog drveta u Nitro Powerlite jezgru čini savršenu vožnju sa puno popa i neuporedivom snagom uz minimalnu težinu.

● REFLEX CORE PROFILE: ENHANCED PROFILE CONTROL – Tanji profil jezgra između stopala poboljšava rukovanje i povećava torziono savijanje, omogućavajući vam da sa lakoćom upravljate daskom kroz zaokrete.

● BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG – Nitro Bi-Lite laminati kojima vjeruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

● SINTERED SPEED FORMULA BASE: HIGH DENSITY – HIGH DURABILITY – Koristeći novu smješu osnovnog materijala, uspjeli smo da postignemo veću otpornost na habanje, povećanu apsorpciju voska i veće brzine na snijegu.

Customer Reviews