SNOWBOARD NITRO CINEMA

343,20 

Šifra proizvoda: 5205-1
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO CINEMA – Men´s All Terrain…Za one koji čitavu planinu vide kao svoje igralište

Directional Twin oblik ovog borda je savršen za obilaženje lokalnih planina i istraživanje cijele karte staza. Osim toga, hibridna Gullwing Rocker tehnologija će vam omogućiti da kreirate vlastitu krivu napredovanja bez napora.

Usmjereni Twin oblik Nitro Cinema-a pruža savršen spoj prijateljskog bočnog reza, savijanja i oprosta kako bi vam pomogao da brže naučite i napredujete od rezbarenja groomera do hvatanja čistog vazduha mimo staze. Napravljen da bude idealan all-mountain istraživač sa razigranim i uzbudljivim pokretom, zahvaljujući Gullwing Rocker i Park Flex-u, koji vam omogućava da se krećete kroz sve moguće opcije koje su nude ili ne. Nudi stabilnu vožnju bez obzira na staž i iskustvo vozača i omogućava iskusnima da brzo nauče nove trikove u parku, dok pruža dovoljno prostora za početnike da naučite kako brzo povezati skretanje na stazi.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

Brand

SNB-Dužine

, ,

Snowboard-Flex

5

Pol

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

karakteristike:

  • Nov oblik!: Directional Twin
  • Rocker: Gullwing
  • Širina: Standardna i Široka
  • Flex: All Terrain
  • Sidecut: Dual Degressive

Posebne karakteristike

  • Powercore Ii
  • Bi-Lite laminati
  • Premium ekstrudirana Fh baza

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Preporučena težina (kg):

162 / 268 / 70+
159 / 256 / 65-85
155 / 254 / 55-75
152 / 246 / 50-70

● Directional Twin – Svestran oblik, najbolje se vozi u redovnoj vožnji, ali i dobro se okreće. Nos je nešto duži od repa.

● GULLWING ROCKER – Hibridni camber/rocker profil u sopstvenoj ligi, Gullwing Rocker nudi najbolje iz oba svijeta za all-mountain razarače. Pozitivni camber ispod svake stope pruža vozačima odgovor koji poznaju i vole, dok profil obrnutog cambera u sredini omogućava da se iskusite neuporedivo plutanje u prahu, kao i mogućnost pritiska u parku. Ovaj „do-it-all“ dizajn omogućava vam da vozite cijelu planinu lagano kao park.

● ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP – Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocijepate celu planinu.

● DUAL DEGRESSIVE SIDECUT – Ovaj sidecut spaja manji radijus u sredini sa dva veća u vrhu i repu, čineći ga slobodnim i razigranim. Nitro-ov koji najviše prašta.

● POWER CORE II: POBOLJŠANE PERFORMANSE I DODATNA SNAGA – Powercore II je jezgro od topolinog drveta od vrha do repa sa dodatnim uzdužnim strukturalnim komadima od bukovog drveta za nenadmašnu snagu, glatku reakciju i ludi snap.

● BI-LITE LAMINATI: OPROŠĆAJUĆI I SNAŽNI – Nitro Bi-Lite laminati kojima vjeruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

● PREMIUM EKSTRUDIRANA FH BAZA: LAKO I SVESTRANO – izdržljivost, brzina i niska cijena održavanja, sve u jednom ultra čistom osnovnom materijalu – Nitro FH baza podnosi zloupotrebu rail i urbanu vožnju kao niko drugi.

Customer Reviews