SKIJE ELAN PRIMETIME N°4 ELW11 (DB3330)

593,10 

Šifra proizvoda: 5073
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

ELAN PRIMETIME N°4 W…The Early Bird

Uz inspirativnu dostupnost snazi i povišenu kontrolu ivica, Primetime N°4 pruža gracioznu, uzbudljivu i razigranu vožnju tokom cijelog dana na stazi.

Uživajte u carving-u bez napora i energije na Primetime N°4 zahvaljujući uskom struku od 69 mm i PowerMatch tehnologiji, dizajnu koji odgovara konstrukciji skije, kako skijaš stavlja snagu na snijeg za prirodniju kontrolu unutrašnjosti i spoljne ivice u cijelom okretu. Dual Density drveno jezgro poboljšava Amphibio lijevi i desni profil postavljanjem jače platforme duž unutrašnje ivice i lakšeg drveta duž spoljne ivice, prekrivene Mono Ti slojem za siguran ulazak i izlazak sa skretanja sa intuitivnim osjećajem. Završni dodir je PowerShift sistem vezova koji omogućava skiji da se prirodno i energično savija, čineći ovo prirodnom selekcijom za žene koje žele da skijaju od prve do poslednje žice.

Ključne Karakteristike

  • Brze od ivice do ivice
  • Moćan odskok
  • Precizan grip na ivici
  • Advanced to expert skiers

On Piste – PRIMETIME – Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovjetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osjetićete neku podršku koja će vas natjerati da se nanovo uhvatite još samo jednu žicu, još jednu vožnju… Vremena za pamćenje… Vremena za dijeljenje… Jedva čekamo sledeći dan da nastavimo…

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

W STUDIO – Skije iz Elanovog W Studia – kolekcije skija za nježniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtjevima, za elegantno uživanje u skijanju.

U Elan W studiju nastojimo da donesemo globalnu perspektivu na žensko skijanje. Od svakodnevnih skijaša do onih koji su cio svoj život posvetili skijanju, tim žena radi sa Elanovim istraživanjem i razvojem, dizajnerima i inženjerima kako bi obezbijedio najbolje proizvode za žene.
Sve inovacije W studija kreirane su kroz inovativni pristup usmjeren na potrošača kako bi se zadovoljile potrebe performansi i poboljšalo ukupno iskustvo brenda za žene.
Napravili smo bolji proizvod slušajući njene preferencije i fino podešavajući tehnologiju, kako bismo podigli njeno samopouzdanje u svakom koraku. Našu inovaciju hrani njena želja da u planine donese smijeh i energiju.
Na kraju, skijanje je sloboda izražavanja, energija zajednice i trenutak da provedete vrijeme svog života. To su dobra vremena.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 9 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

,

Skije - dužina

Specifikacija

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TEREN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Specifikacija & Tehnologije

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, DualDensity Woodcore, Mono Ti, High Speed Gliding Base
  • Geometrija: 121 / 69 / 102
  • Dužina / Radius: 144(10.0), 151(12.2), 158(12.5), 165(13.7)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELW 11.0 GW SHIFT BLK/PURPLE

Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

RST Sidewall – Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Match Technology – Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na snijeg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osjećaj tokom cijelog zaokreta.

●  Dual Density Woodcore – podržava tehnologiju Power Match kroz jedinstvenu konstrukciju koja koristi deblji profil i jače materijale duž unutrašnje ivice za snagu, stabilnost, prianjanje ivice i odskok. Spoljna ivica ima tanji profil u vrhu i repu i koristi lakše materijale za intuitivnu upravljivost, smanjenje težine, lakoću i glatkije praćenje.

Mono Ti – konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

PowerShift system – Potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbjeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews