ELAN VOYAGER Green

1.175,20 

Šifra proizvoda: 5058-2
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Voyager…Avionom, vozom ili automobilom, bez obzira na to kako dolazite na planinu, Voyager će se prilagoditi svakoj vašoj avanturi.

Novi Elan Voyager je prva svjetska high performance, folding, all-mountain skija. S jedne strane vrlo zgodna za nošenje jer se preklopi ispod 1m. S druge strane, Voyager će se uspješno izboriti sa svime što jedan zahtjevni skijaš poželi od skije, bez ugrožavanja i jednog dijela performansi.

Making the mountains closer…Ultimate travel companion…

Voyager je visoko inovativan proizvod na koji se Elan fokusirao u poslednje tri godine. Dokazuje da je Elan i dalje jedan od vodećih brendova u inovacijama među skijaškom industrijom. Voyager je prva potpuno funkcionalna alpska sklopiva skija, koja reže stazu poput race piste skije i lako se nosi sa bilo kojim terenom. Elanova revolucionarna Connect Technology učinila je sklapanje skija lakim i efikasnim za transport bez gubitka performansi na padinama. Ova inovativna tehnologija je toliko dobra da su se čak i najiskusniji skijaši oduševili kada smo im pokazali sklopljenu skiju nakon što su ih skijali. Elanov jedinstveni Amphibio profil, laminirano drveno jezgro i bočni RST zid garantuju performanse koje očekujete od Elana, dok su posebno dizajnirane Fusion plate i Connect Technology strukture sastavni su dio performansi skija, a istovremeno omogućavaju da se preklopi.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 9 kg
Dimenzije 166 cm
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

,

Skije - dužina

Specifikacija

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TEREN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Specifikacija & Tehnologije

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio Technology, Connect technology®, Laminated Woodcore, Titanium reinforcement
  • Geometrija: 127/78/110
  • Dužina / Radius: 160(12,6), 166(13.7) 172(14.9)
  • Sistem / Plate: Carbon reinforced, Fusion plate
  • Vez: EMX 12.0 GW
  • Ski Length 160 cm / Travel Lenght 87 cm
  • Ski Length 166 cm / Travel Lenght 90 cm
  • Ski Length 172 cm / Travel Lenght 93 cm

Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Connect technology – Tajna Voyagera je Elanova revolucionarna Connect® tehnologija sa veoma naprednim sofisticiranin četvoroosnim mehanizmom koji povezuje, spaja i zatvara, skiju na preklopnom zglobu. Ovaj mehanizam u kombinaciji sa Fusion pločom ojačanom karbonom djeluje kao nosiva platforma. Zajedno, ove dvije komponente obezbjeđuju torzionu krutost i time superiorne performanse skija, dok omogućavaju sklapanje skija u kompaktan komplet pogodan za putovanja koji takođe ispunjava zahtjeve za prijavu prtljaga na aerodromima.

Laminated Woodcore – Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Titanium reinforcement– sloj titanijuma za povećane performanse i odzivnost.

Customer Reviews