AKTIVNI VEŠ VIKING ATOS black Originalna cena je bila: 72,00 €.Trenutna cena je: 57,60 €.
Nazad na proizvode

BANDANA VIKING GORE-TEX WINDSTOPER 6565 black

24,90 

Šifra proizvoda: 6246-1
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Nemačkoj.

Viking svestrana poliesterska kapa – šal sa GORE-TEX-om, koja se može nositi na različite načine, da odgovara promenljivim vremenskim uslovima.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Pol

Brand

Boja

Specifikacija

  • GORE-TEX Infinium
  • One size

GORE-TEX – paropropustljiva membrana visokih performansi projektovana da formira neprobojnu barijeru protiv vetra i vode.
Više od 30 godina, GORE-TEX proizvodi pružaju udobnost i zaštitu, tako da možete uživati u svojim aktivnostima na otvorenom sa sigurnošću. GORE-TEX membrana je integrisana između spoljašnjeg materijala i postave. To je savršena prepreka kiši i vetru, a omogućava znoju da ispari. Čak i u slučajevima ekstremnog fizičkog napora, vlažnost će biti transportovana do spoljne strane odeće i omogućiti prijatan topao i suv osećaj u odeći sa GORE-TEX membranom.

Više o proizvodu:Viking

Customer Reviews