DALBELLO ASPIRE 60 Originalna cena je bila: 115,00 €.Trenutna cena je: 92,00 €.
Nazad na proizvode
SKI NAOČARE SCOTT LCG red Originalna cena je bila: 139,00 €.Trenutna cena je: 111,20 €.

DALBELLO ASPIRE 50

Originalna cena je bila: 100,00 €.Trenutna cena je: 80,00 €.

Šifra proizvoda: 5504
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

Dalbello Aspire 50… ski cipele za početnice

Izuzetno udobna i topla cipela sa easy on/off funkcijom… Ciljna grupa skijaša:  početnice i rekreativne skijašice koji skijaju iz zabave.

Dalbellova popularna Aspire serija, je jedinstvena u svojoj klasi. Preklapanje sa 4 kopče, visok kvalitet i visoke tehnologije. Razvijene za rekreativne skijašice, koji traže veoma praktične i jednostavne ski cipele.

Otkrijte zašto su Aspire modeli izbor skijašica za ležeran fit i uglađen flex, za udobnost i toplinu tokom cjelodnevnog skijanja.

„Fit for Women“ Dalbello-ve ski cipele koje su posebno projektovane sa jedinstvenim fit-om i performansama potrebnim ženama. Sve Dalbello ženske skijaške cipele karakteriše: specijalni udobni kalup, prilagođen morfologiji ženskih stopala, specijalne tkanine i izolacioni materijali koji su meki, topli, obloženi, udobni i strukturalni materijali koji su lakši i fleksibilniji od onih koje se koriste u odgovarajućim muškim modelima cipela.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Boja

,

Brand

Ski cipele-flex indeks

Pol

SKI/SNB Cipele - broj

, , ,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologija

 • Series / Piste
 • Flex index: 50
 • Širina cipele: 104mm
 • Materijal: donji dio cipele dbHylite / gornji deo cipele dbHylite
 • Classic Overlap Architecture
 • Bi-Injected, Easy Entry Overlap
 • X-Module Cuff Volume Expansion
 • Grip Walk
 • Promenjivi đon DuraGrip ( prednji i zadnji umetci )
 • Alu kopče – Mikroregulacione
 • Široka Velcro – čičak traka
 • Uložak-postava / Supercomfort Lady

Classic overlap design – dizajn sa preklapanjem gornjih panela i promenjivim volumenom, omogućava lako obuvanje, prilagodljivost različitim oblicima stopala, udobno i ravnomjerano držanje stopala.

Bi-Injection technology – 2 različite gustine polimera u jednoj strukturi; mekana plastika za udoban flex i lakše obuvanje i izuvanje, tvrda plastika za bolje upravljanje i kontrolu.

X-Module Cuff Volume Expansion – Za poboljšan komfor gornjeg dijela čizme. Mogućnost uklanjanja umetka omogućava povećanje obima otvora gornjeg dijela čizme.

dbHylite – savršen spoj tehno-polimera, izuzetno lagan polimer koji pruža vrhunske anti- šok performanse i kontrolu vibracija.

Grip Walk – novi Dalbello cipela-vez sistem poboljšava udobnost hodanja i performanse skijanja.
Zakrivljeni gumeni đon ( umetci peta / prsti) omogućava prirodnije i udobnije hodanje u ski cipelama.
Visoko-profilisan i na klizanje otporan đon, obezbjeđuje dodatnu trakciju i sigurnost, na mokrim, ledom i snijegom pokrivenim površinama.
Kompatibilne sa svim “ Grip Walk Ready “ vezovima.

DuraGrip – promenjivi dugotrajni poliuretanski umetci (peta / prsti) nude odličnu otpornost na habanje prilikom hodanja.

4 Mikroregulacione aluminijumske kopče – za fino podešavanje okretanjem osovine kopče u lijevu ili desnu stranu.

Supercomfort Lady Fit – posebno projektovana „“Fit for Women““ uložak-postava, sa jedinstvenim fit-om i performansama prilagođenim morfologiji ženskih stopala.
Supercomfort Fit – uložak-postava od specijalnih tekstila i izolacionih materijala omogućava ležeran fit, cjelodnevnu udobnost i toplinu sportskim i rekreativnim skijašima.

Customer Reviews