ŠTAP VOLKL PHANTASTICK 2 black Originalna cena je bila: 26,90 €.Trenutna cena je: 21,52 €.
Nazad na proizvode
SKI NAOČARE MARKER BIG PICTURE + plasma mirror Originalna cena je bila: 89,00 €.Trenutna cena je: 62,30 €.

SKI NAOČARE MARKER BIG PICTURE sorround mirror

Originalna cena je bila: 87,00 €.Trenutna cena je: 60,90 €.

Šifra proizvoda: 6040
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

Marker Big Picture… Pitanje stila! Big Picture Vas osvaja vrhunskim inženjeringom u kombinaciji sa modernim izgledom.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,5 kg
Boja

,

Brand

Specifikacija

  • Boja okvira: black/white
  • Big Fit
  • Stakla: Surround Mirror / VLT: 35% Cat.: S2
  • NMT Optics
  • Dual Bionomic Spherical Lenses
  • MarkAIR – ventilacioni sistem
  • Superfit Frame Design
  • Xdry – troslojna pjena lica
  • 100% Kompatibilnost sa Marker kacigom
  • Certification: CE EN 174:2001, OPTICAL CLASS 1

High performance SURROUND MIRROR stakla sa bazom roze nijanse. Za krajnju percepciju dubine i visokim kontrastima u različitim svjetlosnim uslovima. Pravi all-around – er za cijelu sezonu.
VLT transmisija 35% svjetlosti. UV category S2

NMT Optics – Marker je razvio revolucionarni NMT OPTICS premaz za stakla. NMT OPTICS (Nictitating Membrane Technology) ima površinu izuzetno otpornu na ogrebotine – koja obezbjeđuje najbolju moguću jasnoću. Sprečava vodu, mast ili prašinu da se lijepi na stakla. NMT – oplemenjena stakla pružaju kristalno jasnu vidljivost godinama.

Dual Bionomic – dizajnirana dupla stakla sa integrisanim termičkim blokerom. Dual Bionomic stakla su orijentisana na zakrivljenost ljudskog oka, da obezbijede da se predmeti vide kroz naočare precizno predstavljeni i neizobličeni. Za razliku od tradicionalnih stakala, Bionomic Curve Lens Tehnologija isporučuje nedistorzirane svjetlosne zrake direktno u oko, koji obezbjeđuju 100% ispravnu sliku, bez naprezanja očiju.

Spoljnje staklo – u zavisnosti od modela naočara, koriste se različiti materijali za proizvodnju spoljnjeg stakla: sva standardna stakla su proizvedena od robustnog polikarbonata, pojačanog sa oblogom izuzetno otpornom na ogrebotine. Stakla obezbjeđuju 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm. Polarizovana stakla na high-end modelima se proizvode od TAC (Tri Acetate Cellulose). To ih čini lakšim, jasnijim i otpornijim na ogrebotine. TAC stakla nude vrhunsku vidljivost, kao i 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm.

Unutrašnje staklo je napravljeno od Acetyl Cellulose i kompresijski je oblikovano u odnosu na sferno spoljašnje staklo, kao dio procesa grijanja. Ovo osigurava da su oblici 100% podudarni i obezbjeđuje kristalno jasnu vidljivost bez izobličenja. Anti-fog i Anti-reflex premazi su „ugrađeni“ u stakla, kako bi se spriječilo skidanje trljanjem i omogućila dugotrajnost.

Termalni bloker – unutrašnje staklo takođe funkcioniše kao toplotni bloker, stvarajući vazdušnu barijeru između spoljnjeg i unutrašnjeg stakla. Thermal blocker kompenzuje razlike u temperaturama, održavajući unutrašnjost naočara stalno toplim i suvim bez magljenja.

MarkAIR – ventilacioni sistem – svi ramovi na Marker ski naočarima su opremljeni sa progresivnim MarkAIR ventilacioni sistem. Dizajn i protok vazduha su istovremeno projektovani, tako da postoji savršena ventilacija stakla. Ovakav dizajn održava unutrašnjost stakla suvim i bez magle. Paropropusna pjena na ulazu i izlazu onemogućava prodor snijega i vlage.

Superfit Frame Design – Marker naočare posjeduju optimalno opremljenu pjenu za vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Oblici ramova i materijala koji se koriste u ski naočarima igraju odlučujuću ulogu u tome. Marker proizvodi sve Superfit ramove od visoko-elastičnog Elastogran ( Made in Germany ) materijala, što znači da se naočare automatski oblikuju po konturama lica onoga ko ih nosi. Elastogran zadržava svoju punu fleksibilnost, bez obzira na temperaturu. Marker V-Split Nose takođe obezbjeđuje nenadmašno prijanjanje, jer se automatski prilagođava obliku nosa, i zaptiva bez štipanja ili pritiska.

Marker Xdry – troslojna pjena lica – izuzetno udobna i ekstra meka! Troslojna XDry konstrukcija obezbjeđuje optimalnu udobnost i odlične performanse. Meki spoljašnji fleece sloj koji dodiruje lice, upija vlagu i transportuje je dalje od kože.

Dizajn Marker kaciga i naočara obezbjeđuje savršen spoj i 100% usklađenost. Sve naočare su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju sa oblikom kaciga. Ova savršena adaptacija osigurava 100% funkcionalnosti za MarkAIR kanale i MarkAIR ventilaciju kacige i naočara.

Customer Reviews