SNOWBOARD VEZ NITRO TEAM PRO og Originalna cena je bila: 329,00 €.Trenutna cena je: 263,20 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD VEZ NITRO ZERO factory craft series Originalna cena je bila: 279,00 €.Trenutna cena je: 223,20 €.

SNOWBOARD VEZ NITRO ZERO ultra black

Originalna cena je bila: 279,00 €.Trenutna cena je: 223,20 €.

Šifra proizvoda: 5461-1
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO ZERO Ultra black – The Ultimate Freestyle Interface!

Ova zvijer je tokom godina postala omiljena u parku sa svojom udobnom air dampening podrškom, ankle saving support, savitljivošću nalik na klizaljke i ojačanim konektorima za povećanu izdržljivost.

Response

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 4 kg
Snowboard vez - tip

SNB Vezovi-Veličina

,

Brand

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

 • Stealth Open Air Base Frame
 • Asym Zero Highback
 • AIR Dampening
 • 3° Canted Footbed
 • 2×4 Mini Disc with Angle Lock Feature
 • Board Saver Technology
 • Premium Comfort Ankle Straps
 • B.E.S.T. Convertible Toe Strap
 • Cable Reinforced Connector
 • Aluminum Speedwheel Buckles
 • Easy Entry Buckles and Ratchets

Boot Sizes:

 • Medium: 7,0-11 US / 25.0 – 28.5 MP /38.5 – 43.5 EU
 • Large: 11.0 – 14.0 US / 29.0 – 32.0 MP / 44 – 48 EU

 

● AIR DAMPENING – Najlakša tehnologija za apsorpciju udaraca na planeti upija teška sletanja i čuva vaše pete od modrica. Ova primjetna razlika u vožnji i udobnosti ne žrtvuje nikakav odziv i kontrolu.

● 3° CANTED FOOTBED – Postavlja vaša koljena i tijelo u najprirodniji i ergonomskiji položaj na dasci. Zato ostanite duže napolju i duže se vozite!

● 2×4 MINI DISC – Evolucija na vrhuncu! Manji otisak i manji uticaj na prirodnu fleksibilnost daske, Nitro-ov mini disk postavlja standard u funkcionalnosti diska. Pored toga, nova funkcija kopčanja vam omogućava da odaberete i zaključate ugao vezova pre nego što montirate svoje vezove – postavite ga jednom, nikada ga više ne izgubite!

● BOARD SAVER TEHNOLOGIJA – Uglovi na osnovnoj ploči vezova su zaobljeni da bi se smanjila tačka tvrdog trenja gdje se spajaju vez i daska. Pored toga, zaobljeni uglovi ispod veziva omogućavaju da se daska prirodnije savija oko ležišta vezova, što omogućava prirodniju vožnju i manje stresa za dasku u ovim oblastima.

● PREMIUM COMFORT ANKLE STRAP – Razvijen da ponudi savršen spoj odziva i udobnosti. 3D termoformna podloga i unutrašnja 3D kičma pružaju odziv i performanse, dok pjena 35° gustine dodaje vrhunsku udobnost. Na Phantom, Team, Zero, IVI, Cosmic

● B.E.S.T. Convertible Toe Strap – Bez obzira da li volite da vam kaiš za prste prelazi preko vrha i ispred vaše čizme, naš kaiš za prste se neprimjetno uklapa u svaku čizmu i pruža vam sigurno i čvrsto prijanjanje.

● CABLE REINFORCED CONNECTORS AND RATCHETS – Over-molded stainless steel kablovi unutar hvataljki i spojnih traka – nema više rastezanja, nema više lomova.

● FORGED ALUMINUM SPEEDWHEEL BUCKLES – Najjača i najlakša aluminijumska poluga na tržištu u kombinaciji sa glatkoćom polimernog Speedwheel-a. Ove kopče rade kao san i traju zauvijek- Bez guljenja, bez klizanja!

● EASY ENTRY BUCKLES AND RATCHETS – Ove S-zakrivljene trake sklanjaju se s puta kada zakoračite u vez. Široki ulaz sa lijevkom na kopči pomaže vam da vodite traku za ultra-brzo, precizno hvatanje vaših kopči.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews