ELAN AMPHIBIO 12 C PS ELS11 blk/green Original price was: 479,00 €.Current price is: 383,20 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD VEZ NITRO COSMIC white pearl Original price was: 249,00 €.Current price is: 199,20 €.

SNOWBOARD VEZ NITRO IVY all eyes on me

Original price was: 299,00 €.Current price is: 239,20 €.

Šifra proizvoda: 5446
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO IVY – Womens Bindings…All-Mountain Versatility

Ženski Ivi snowbord vez godinama je bio glavni vez za iskusne snowborderke širom svijeta zbog svog vrhunskog pristajanja i nezaustavljive izdržljivosti, koji omogućavaju vozačima srednjeg i profesionalnog nivoa da pune jače i duže nego ikada ranije, bez obzira na teren.

Character

Response

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○

 

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 2 kg
Snowboard vez - tip

SNB Vezovi-Veličina

Brand

Pol

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

 • Stealth Air Women´s Base Frame
 • Asym Women´s Highback
 • AIR Dampening
 • 3° Canted Footbed
 • 2×4 Mini Disc with Angle Lock Feature
 • Board Saver Technology
 • Cable Reinforced Connectors
 • Premium Comfort Ankle Strap with Flex Window
 • Übergrip Toe Strap with Vibram© EcoStep™ rubber
 • Aluminum Speedwheel Buckles
 • Easy Entry Buckles and Ratchets
 • Flex & Fit Women´s

Boot Sizes:

 • S/M One-Size: 5.5 -10.5 US / 23.0 – 28.0 MP / 36.0– 43.0 EU

● AIR DAMPENING – Najlakša tehnologija za apsorpciju udaraca na planeti upija teška slijetanja i čuva vaše pete od modrica. Ova primjetna razlika u vožnji i udobnosti ne žrtvuje nikakav odziv i kontrolu.

● 3° CANTED FOOTBED – Postavlja vaša koljena i tijelo u najprirodniji i ergonomskiji položaj na dasci. Zato ostanite duže napolju i duže se vozite!

● 2×4 MINI DISC – Evolucija na vrhuncu! Manji otisak i manji uticaj na prirodnu fleksibilnost daske, Nitro-ov mini disk postavlja standard u funkcionalnosti diska. Pored toga, nova funkcija kopčanja vam omogućava da odaberete i zaključate ugao vezova prije nego što montirate svoje vezove – postavite ga jednom, nikada ga više ne izgubite!

● BOARD SAVER TEHNOLOGIJA – Uglovi na osnovnoj ploči vezova su zaobljeni da bi se smanjila tačka tvrdog trenja gdje se spajaju vez i daska. Pored toga, zaobljeni uglovi ispod veziva omogućavaju da se daska prirodnije savija oko ležišta vezova, što omogućava prirodniju vožnju i manje stresa za dasku u ovim oblastima.

● PREMIUM COMFORT ANKLE STRAP – Razvijen da ponudi savršen spoj odziva i udobnosti. 3D termoformna podloga i unutrašnja 3D kičma pružaju odziv i performanse, dok pjena 35° gustine dodaje vrhunsku udobnost. Na Phantom, Team, Zero, IVI, Cosmic

● ÜBERGRIP TOE STRAP WITH VIBRAM© ECOSTEP™ RUBBER – Zajedno sa VIBRAM®-om, poznatim po svojim gumenim đonovima visokih performansi, dizajnirali smo kaiš za prste koji kombinuje oblik i osjećaj našeg B.E.S.T. Convertible toe strap concept kaiša za prste sa ljepljivom X trek/ ECO STEP gumom iz VIBRAM®-a. Kao rezultat toga, kaiš se prilagođava svakom obliku kutije za prste na čizmama, dok guma drži kaiš na mjestu, bez obzira na to koliko snažno gazite prilikom slijetanja, bilo da je mokro ili smrznuto.
Kontinuirano tražimo nove načine da smanjimo carbon footprint i otpad u proizvodnji, i sa zadovoljstvom objavljujemo da sada radimo sa Vibram © ECOSTEP™ gumom za manje otpada i bolji grip.

● CABLE REINFORCED CONNECTORS AND RATCHETS – Over-molded stainless steel kablovi unutar hvataljki i spojnih traka – nema više rastezanja, nema više lomova.

● ALUMINUM SPEEDWHEEL BUCKLES – Najjača i najlakša aluminijumska poluga na tržištu u kombinaciji sa glatkoćom polimernog Speedwheel-a. Ove kopče rade kao san i traju zauvijek- Bez guljenja, bez klizanja!

● EASY ENTRY BUCKLES AND RATCHETS – Ove S-zakrivljene trake sklanjaju se s puta kada zakoračite u vez. Široki ulaz sa lijevkom na kopči pomaže vam da vodite traku za ultra-brzo, precizno hvatanje vaših kopči.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews