SNOWBOARD VEZ NITRO RAMBLER Raw Originalna cena je bila: 229,00 €.Trenutna cena je: 183,20 €.
Nazad na proizvode
NITRO TANGENT BOA Black Originalna cena je bila: 269,00 €.Trenutna cena je: 215,20 €.

NITRO FLORA TLS W Charcoal

Originalna cena je bila: 229,00 €.Trenutna cena je: 183,20 €.

Šifra proizvoda: 5604
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

Nitro Flora TLS W… Ženske snowboard čizme sa twin lace sistemom vezivanja.

Uzbuđenja Vas čekaju…Flora nudi savršenu kombinaciju karakteristika koje vam pružaju savršeno uporište, udobnost i podršku koje su vam potrebni. Women´S Interlock Cloud Liner sprečava klizanje pete i održava vaše prste toplim i zdravim tokom cijelog dana, čak i u uslovima najhladnijim vremena. TLS Twin Lacing System nudi jednostavno i lako uvezivanje.

Response

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

 

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 4,5 kg
Pol

SNB cipele-sistem pertlanja

Brand

SKI/SNB Cipele - broj

, , ,

Specifikacija

  • Rubber Outsole
  • TLS Twin Lacing System
  • Bail Out System
  • Women‘s Cloud 1 Liner
  • Interlock System
  • DLS Liner Lacing
  • Re/Lace Liner Locker

  RUBBER OUTSOLE – Veoma efikasan grip šablon, u kombinaciji sa gumenom mješavinom otpornom na habanje, pruža dodatnu izdržljivost đona i savršeno prianjanje, bez obzira da li se penjete parkom ili niz stepenice do kafane…

  TLS TWIN LACING SYSTEM – Nitro vodeći u omotavanju sa TLS sistemom vezivanja: Lako vezivanje i otpuštanje pertle, u kombinaciji sa niskim stepenom abrazije naših Dyneema pertli su ključni faktori ovog veoma pouzdanog sistema zonskog vezivanja. U isto vrijeme, TLS se odlikuje kompaktnom veličinom i malom težinom uz zadržavanje pouzdanosti dokazane desetinama hiljada dana na planini.
  Iako je rijetko potrebno, servisiranje i zamjena svih djelova uključujući i pertle su lakši nego kod bilo kog drugog sistema na tržištu. Čak i korišćenje standardne pertle ako ste u nevolji je opcija dostupna samo na Nitro TLS čizmama. Easy-entry džepovi za skladištenje za ručke, kao i naš Bail Out sistem za lakše obuvanje i izuvanje zaokružuju najrazvijeniji sistem dvostrukog vezivanja na tržištu.

  BAIL OUT SYSTEM – Dizajniran da olakša otkopčavanje TLS sistema. Ovaj jezičak za povlačenje koji se nalazi u sredini TLS sistema vezivanja na spoljnoj strani čizme omogućava lako otkopčavanje i beleženje rekordne brzine skidanja čizama.

  ● CLOUD 1 WOMEN LINER – udoban liner, specijalno dizajniran za žene, pruža neuporedivu sigurnu petu i uporište sa svojim Interlock sistemom i unapred oblikovanim EVA materijalom za uloške. Ove sezone smo nadogradili našu početnu postavu sa našim Re/Lace Liner Locker i Dyneema pertlema za još bolje pristajanje. Razvijeno da rastuće stopalo bude srećno, udobno, toplo, dok istovremeno održava uporište koje vam je potrebno za napredak.

  • Pre-Molded EVA: za brzi fit
  • DLS Direct Lacing System: sadrži Dyneema pertle sa niskim trenjem za vrhunsko pristajanje i udobnost.
  • Re/Lace Liner Locker: za prijatno i lako rukovanje zatvaranja
  • EVA Footbed: pruža apsorpciju udara i udobnost
  • Interlock System: nema podizanja pete

  INTERLOCK SYSTEM – Razvijen da pomogne da se podloga pete zadrži na jednom mjestu i eliminiše bilo kakvu vrstu klizanja ili podizanja pete. Ova jedinica pomaže u povezivanju pete linera sa školjkom kako bi se stvorilo najbolje uporište na svijetu. Recite zbogom klizanju pete i pozdravite cjelodnevnu udobnost i uporište.

  DLS (DIRECT LACING SYSTEM) – Direktno povezan sa linerom, DLS takođe ima Dyneema pertle sa niskim trenjem na odabranim modelima za vrhunsko pristajanje i udobnost (sada je na svim modelima).

  RE/LACE LINER LOCKER – Još jedna inovacija iz Nitro odjeljenja za istraživanje i razvoj: RE/LACE Liner Locker omogućava lako podešavanje unutrašnjeg vezivanja vaše čizme kada vam je školjka već zategnuta (vezana), samo povlačenjem ručke za pertlu. Ovo vam omogućava da (ponovno) zategnete svoj liner i uporište tokom cijelog dana (gdje god da se nađete na planini) bez potrebe da odvezujete čizme.

Customer Reviews