VOLKL RACETIGER SC YELLOW VMOTION 11 GW blk/yellow

559,20 

Šifra proizvoda: 5046
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

Racetiger SC, izbor ambicioznih entuzijasta koji vole kratke zaokrete.
Zahvaljujući novoj inovativnoj UVO tehnologiji prigušivanja vibracija u kombinacija sa Full Sensor Woodcore i Tip Rocker profilom, ove skije omogućavaju brze ulaske u uske zavoje, sa impresivnom živošću i agilnošću.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Brand

Skije - dužina

,

Specifikacija

  • Tip Rocker
  • Jezgro: Full Sensor Woodcore
  • Tehnologija: Powered by Steel, Full Sidewall, UVO, Base: P-Tex 2100
  • Geometrija: 122_72_105
  • Dužina/Radius: 150 [11,4], 155 [12,2], 160 [13,1], 165 [14,0], 170 [15,0]
  • Preporučen vez: vMotion 12 GW (6862R1.VB)

Tip Rocker (odignut samo vrh skije) – kombinacija Early Rise i Classic Camber profila, skije obezbeđuju lake i glatke ulaske i zaokrete bez obzira na uslove. U mekšem snegu skija izuzetno prašta, pluta bolje i zahteva manje energije za vožnju.

Full Sensor Woodcore – kompaktno drveno jezgro, integrisano u skiju od vrha do repa, pruža snagu i energiju duž cele dužine skije. Rezultat je optimalna podrška i odziv za skijaše sa dobrim osećajem za sneg i padine, za skijaše koji intuitivno traže povratne informacije od svojih skija. Ovo drveno jezgro se koristi u Unlimited i Tiger seriji i u nekim od Freeski modelima.

Powered by Steel – sloj elastičnog čelika ispod jezgra skije. Ovaj metalni sloj apsorbuje vibracije i obezbeđuje dodatnu stabilnost, za fenomenalnu mešavinu glatke a ipak dinamične vožnje.

Full Speedwall – direktan i snažan prenos snage sa celom dužinom bočnih zidova.

UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajući objekat koji absobuje vibracije po svim osama, u opsegu od 360º.
Svojevrsni adapter postavljen na prednjem delu skije, sadrži lebdeće elemente u unutrašnjosti, koji se potpomognuti silama prilikom skijanja inercijom kreću u sve tri ose, te samim time smiruju neželjene vibracije. Upravo ovakvo rešenje je zaslužno za jače prijanjanje kantni na sneg, time je omogućena veća agilnost, mirnija vožnja i poboljšana kontrola.

Više o proizvodu:Völkl

Customer Reviews