ELAN WILDCAT 82 C PS ELW9

391,20 

Šifra proizvoda: 5007
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan WILDCAT 82 C…Power Carver…Ultimativni pratilac za povjerenje i avanture

Spretane i brze, Wildcat 82 C precizno rezbare po sređenim stazama, jednako glatko kao i po neuređenim stazama sa slobodom i velikim samopouzdanjem.

Dizajnirana od strane žena, linija je napravljena da optimizuje i poboljša energiju i performanse skijašica u bilo kojim uslovima ili na bilo kakvom terenu. Kao najbliži most Ripstick W kolekciji, Wildcat spaja Elanove nagrađivane tehnologije, uključujući najnapredniji asimetrični dizajn skija za žene Amphibio Truline W Technologiju, uz novi pogled na all mountain skijanje. Zauzimajući savremeni pristup all mountain skijanju, Wildcat zauzima novu teritoriju sa fino odabranim drvenim jezgrima na malo širim šasijama u kojima se nalaze lagane, strukturne konstrukcije za efikasan prenos energije i savršenstvo u svakom koraku.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija – stalno razvijajuća, uvijek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u filozofija je sva u tome, tj.da najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom pa i u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uviek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

,

Skije - dužina

,

Specifikacija

Korisnik:

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●
– TEREN:
Staza – Mješovito – Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○
– Brzina:
Sporo – Srednje – Brz
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Laminated Woodcore, Carbon Reinforcement
  • Geometrija: 129 82 112
  • Dužina / Radius: 146(11.0), 152(11.0), 158(12.0), 164(13.1)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELW 9.0 GW SHIFT BLK_COR

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja cijelom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

SST Sidewall
Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, „odrezan“ pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbjeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

Laminated Woodcore – laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namjene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Carbon – lagan i jak materijal, obezbjeđuje dodatnu potporu i ojačanje na mjestima gdje je to potrebno.

PowerShift system – potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbjeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews