ELAN SNOW WHITE LS EL9

231,20 

Šifra proizvoda: 5010
4 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Snow White LS – su skije namijenjene početnicama i rekreativkama, konstruisane u Elanovom W Studiju – kolekcije skija za nježniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtjevima – sve za elegantno uživanje u skijanju.

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima se podjednako dobro ponašaju i na uređenim i neuređenim stazama.

Snow White LS – skije su savršen izbor za početnice i rekreativke u njihovim skijaškim ambicijama.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - dužina

,

Skije - namjena

Brand

Skije - nivo znanja

,

Skije - tip

Specifikacija

  • Profil: Parabolic Rocker
  • Tehnologija: Dynaflex, Full Power Cap, Monolit Core, Fiberglass
  • Geometrija: 114/76/103
  • Dužina / Radius: 140 – 9.5, 146 – 10.5, 152 – 11.9, 158 – 13.4
  • Sistem / Plate: LightShift System
  • Vez: EL 7.5 AC SHIFT

Parabolic Rocker – savršeni All-mountain proizvod, koji poboljšava učenje i napredovanje u skijanju. Pomaže u sticanju povjerenja, brzog učenja i daje nevjerovatnu kontrolu prilikom zaokreta zbog Parabolic Rocker tehnologije koja kombinuje Early Rise profil, Parabolic Sidecut i Frontside Stabilizer.

DynaFlex tehnologiju karakteriše činjenica da u jezgru ima ugrađenu fleksibilnu aluminijumsku strukturu. Zahvaljujući ovoj konstrukciji, skije su mekane i lagane za rukovanje, sa glavnom prednošću povećanja podrške na kraju krive, gdje je ta vrsta podrške najprikladnija za početnike i skijaše srednje klase. Rezultat je vožnja koja se karakteriše dinamikom i lakoćom.

Full Power Cap – lakša konstrukcija, jednostavniji zaokreti.

MonoLite Core – donje jezgro smanjuje težinu i optimizira fleksibilnost radi lakšeg okretanja.

LightShift System – potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi nevjerovatno smanjenje težine koje omogućava skijašima uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews