ELAN PRIMETIME 55 FX EMX12 (DB1922)

719,10 

Šifra proizvoda: 5013
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

ELAN PRIMETIME 55 … Speed Demon

Najpreciznije skije u kolekciji, Primetime 55 vladaju brzinom od ivice do ivice i pružaju elitni carving kapacitet sa glatkim energetskim osjećajem.

Munjevita brzina Primetime 55 proizilazi iz njegovog struka od 69 mm u kombinaciji sa najsavremenijom PowerMatch tehnologijom, dizajnom koji odgovara konstrukciji skije sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na snijeg, za prirodniju kontrolu nad unutrašnjim i spoljašnjim ivicama tokom cijelog zaokreta. Koristi kombinaciju Amphibio profila i Dual Density Woodcore koji ima deblji profil sa drvetom veće gustine ojačanim Dual Ti duž unutrašnje ivice za snagu, stabilnost, prianjanje i odskok. Spoljna ivica je napravljena od tanjeg profila i lakšeg drveta za intuitivnu upravljivost, poboljšano praćenje i smanjenje težine. Na vrhu je novi Fusion X sistem vezova koji je podignut u prstima kako bi se poboljšala ravnoteža, dok se skiji omogućilo da se prirodno savija. Ovo čini Primetime 55 jasnim izborom za skijaše koji cijene tačan i uzbudljiv alat za carving.

Ključne Karakteristike

  • Najbrže od ivice do ivice
  • Najmoćniji odskok
  • Najprecizniji grip na ivici
  • Expert level skiers

On Piste – PRIMETIME – Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovjetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osjetićete neku podršku koja će vas natjerati da se nanovo uhvatite još samo jednu žicu, još jednu vožnju… Vremena za pamćenje… Vremena za dijeljenje… Jedva čekamo sledeći dan da nastavimo…

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 7 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

,

Skije - dužina

, ,

Specifikacija

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TEREN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

BRZINA

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

Specifikacija & Tehnologije

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, DualDensity Woodcore, Dual Ti, High Speed Gliding Base
  • Geometrija: 121 / 69 / 102
  • Dužina / Radius: 144(10.0), 151(12.2), 158(12.5), 165(13.7), 172(15.1), 179(16.5)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW FUSION X BLK/GRN

Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

RST Sidewall – Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Match Technology – Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na snijeg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osjećaj tokom cijelog zaokreta.

Dual Density Woodcore – podržava tehnologiju Power Match kroz jedinstvenu konstrukciju koja koristi deblji profil i jače materijale duž unutrašnje ivice za snagu, stabilnost, prianjanje ivice i odskok. Spoljna ivica ima tanji profil u vrhu i repu i koristi lakše materijale za intuitivnu upravljivost, smanjenje težine, lakoću i glatkije praćenje.

Dual TI –  ojačanje je sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

FUSION X – The next generation of binding systems. Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Customer Reviews