ELAN PRIMETIME 33 FX EM 11 (DB3930)

512,10 

Šifra proizvoda: 5400
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

ELAN PRIMETIME 33…Hot Lapper

Dizajniran za cjelodnevno uživanje, Primetime 33 kombinuje svestrani otisak sa inspirativnom brzinom ivica za lako i visoko-energetsko iskustvo.

Uživajte u beskrajnim okretima bez napora na Primetime 33. Platforma od 73 mm je brza od ivice do ivice, ima precizan ulazak i izlazak iz skretanja i razigranu vožnju. PowerMatch tehnologija vam omogućava da pristupite svom potencijalu korišćenjem jačeg materijala na unutrašnjoj ivici za najbolju mješavinu snage, prianjanja i odskoka i manje materijala na spoljnoj ivici za laku upravljivost i kontrolu. Mono Ti sloj postavljen duž unutrašnje ivice obezbjeđuje siguran ulazak i izlazak sa skretanja uz intuitivan osjećaj. Završni dodir je Fusion X sistem vezova koji omogućava skiji da se savija prirodno i energično.

Ključne Karakteristike

 • Kontrola bez napora od ivice do ivice
 • Glatki odskok
 • Predvidljivi ulazak i izlaz u zaokret
 • Najviše oprašta
 • ISrednji ka napredni skijaši

On Piste – PRIMETIME – Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovjetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osjetićete neku podršku koja će vas natjerati da se nanovo uhvatite još samo jednu žicu, još jednu vožnju… Vremena za pamćenje… Vremena za dijeljenje… Jedva čekamo sledeći dan da nastavimo…

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 9 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

,

Skije - dužina

, , ,

Specifikacija

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

TEREN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

Specifikacija & Tehnologije

 • Profil: Amphibio
 • Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, Power Woodcore, Mono Ti, High Speed Gliding Base
 • Geometrija: 127 / 73 / 111
 • Dužina / Radius: 144(9.1), 151(10.1), 158(11.1), 165(12.2), 172(13.5), 179(14.7)
 • Sistem / Plate: Fusion X
 • Vez: EM 11.0 GW FUSION X BLK/GRN

Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

RST Sidewall – Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Match Technology – Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na snijeg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osjećaj tokom cijelog zaokreta.

Power Woodcore – Vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti – konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

FUSION X – The next generation of binding systems. Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Customer Reviews