ELAN AMPHIBIO GTI PS EL10

319,20 

Šifra proizvoda: 5018
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Amphibio GTI… Amphibio GTi Power Shift razvijen je za skijaše koji imaju ambicije na bilo kom terenu. U konstrukciji se koristi Amphibio Truline vrhunska tehnologija za izuzetnu stabilnost i odziv, tako da možete da vozite u svim uslovima po cio dan.

Na Elan Amphibio GTI PS skijama osvojićete stazu u svim uslovima. ULTRALIGHT serija
Među asimetričnom kolekcijom Amphibio, Ultralight serija fokusira se na „olakšanje“ koje zahtijevaju skijaši poslednjih godina i opremljena je najnovijom tehnologijom, čineći ih najlakšim u istoriji Elana, ali ipak omogućava beskompromisno skijanje. To nije samo lagana skija, već uključivanjem titanijuma ostvaruje lagane i glatke zaokrete i stabilanost.

Elan – Always Good Times – Good Times – po Elan-u je sve u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO – Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija – stalno razvijajuća, uvijek inovativna, all-mountain ski kolekcija. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom, serija dolazi na viši nivo sa Amphibio Truline tehnologijom za savršene zaokrete. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

 

Target User

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

TERRAIN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

, ,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, Laminated Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 127/76/104
  • Dužina / Radius: 152(11.5), 160(13.9), 168(14.4, 176(16.0)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: EL 10.0 GW SHIFT BLK/GRN

● Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

● Amphibio Truline Technology – Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja cijelom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

● RST Sidewall – Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

● Laminated Woodcore – Laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namjene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

● Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

● PowerShift system – Potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do ruba, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Customer Reviews