ELAN AMPHIBIO 14 TI FX EMX11

415,20 

Šifra proizvoda: 5054
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

MOUNTAIN WARRIOR –  Dizajnirane za briljantno rezbarenje sa upravljivim osjećajem, Amphibio 14 Ti omogućava samopouzdanje pri brzini bez teške vožnje.

Ako tražite skije koje mogu da podnesu sve – ostaju u kontroli, održavaju pritisak na rubnike, efikasno isporučujućuju snagu iz zaokreta u zaokret, Amphibio 14 Ti je upravo ono što ste tražili. Sa titanom ojačana Power shell konstrukcija na 76mm platformi je lagana i izdržljiva, a u kombinaciji sa Amphibio Truline tehnologijom postiže nove visine skijaških performansi za beskompromisni edge grip i lakoću skijanja.

Elan – Uvijek dobra vremena (Always Good Times)

Good Times – poenta po Elan-u je sva u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Amphibio serija 2022/23 označava novu eru za stalno razvijajuću, uvijek inovativnu all-mountain ski kolekciju. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

,

Specifikacija

Korisnik

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○
– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○
– BRZINA:
Lagano – Srednje – Brzo
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, PowerShell, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 125/76/104
  • Dužina / Radius: 152(11.6), 160(13.0), 168(14.6), 176(16.2)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: 11.0 GW Fusion X BLK/ORG

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, posebno lijeva i posebno desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja celom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Shell – Od rubnika do rubnika ojačana cap konstrukcija, raspodjela sile i stabilnost na svakom centimetru skije bez dodavanja dodatne težine skijama.

Power Woodcore – vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

FUSION X
Nova generacija vezova za skije.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Customer Reviews