SKI RUKAVICE VIKING SIGMATIC black

60,00 

Šifra proizvoda: 5905
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

Viking Sigmatic Freeride je savršen model za one koji ostaju vani duže vremena ili prelaze dodatne kilometre na turirajući. Dizajn rukavica je sa dužim manžetnama, tako da imaju mogućnost da se navuku preko rukava jakne i tada možete veoma brzo i lako zapečatiti manžetnu pomoću užeta. Takođe možete pričvrstiti rukavicu za zglob pomoću remena.
Sve u svemu gledate na vrhunsku rukavicu za freeride koja će biti odlična za hladnije dane zbog revolucionarne Primaloft Gold PURE izolacije, čija vlakna pružaju beskompromisnu zaštitu i toplinu bez dodavanja dodatne težine i zapremine što je zaista važno kada od rukavica zahtijevate pun performans u diskretnijem gabaritu, jer želite da zadržite spretnost, a da budete topli.
Sintetička koža sa kombinacijom sintetičkog antilopa na dlanu garantuje da predmeti neće skliznuti kada možete čvrsto uhvatiti sve što vam je potrebno. Važan element koji ćete primijetiti da postoji remen za ručni zglob koji će vam pomoći da ih spriječite da ih izgubite dok su rukavice skinute na žici, tokom pauze…

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspešna na poljskom tržištu kao distributer svetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji, Njemačkoj, a od skoro i u Crnoj Gori.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Rukavice-veličina

, , ,

Brand

Specifikacija

  • Thinsulate izolacija – zadržava toplinu, ne upija vodu, štiti od hladnoće
  • Aqua Thermo Tex je moderna membrana koja štiti od vanjskih atmosferskih uslova, mikroskopske rupe ravnomjerno raspoređene po cijeloj površini osiguravaju slobodan protok vodene pare.
  • Umetak od prave kože na dlanu
  • Džep za skijašku kartu
  • Dvostruke, podesive manžetne

Customer Reviews