SKI RUKAVICE VIKING ESTER black

28,00 

Šifra proizvoda: 5914-2
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

Model ženskih rukavica Viking Ester sadrži sve što osnovna skijaška rukavica treba da ima. Ako je vrijeme koje provedete na stazi i skijanju i uživanje u čarima apres-ski u optimalnim zimskim uslovima, Ester će sigurno ispuniti vaša očekivanja. Jednostavne, klasičan dizajn, delikatni šavovi i detalji boja u prigušenim bojama ne nameću stil, već će biti savršena dopuna ski outfitu. Thinsulate izolacija pružiće vašim rukama toplinu i udobnost, a ojačani unutrašnji deo šake je barijera za kontakt protiv snega ili vlage. Manžeta podesiva sa čičak trakom dodatno će zaštititi od prodora hladnoće unutar rukavica i obezbediti čvrsto prianjanje, čime se obezbeđuje siguran hvat.

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspješna na poljskom tržištu kao distributer svjetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji i Njemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,2 kg
Brand

Rukavice-veličina

,

Ski/snb rukavice-tip

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

  • Spoljni materijal: 100% Polyester
  • Postava: 100% Polyester
  • Dlan: PU
  • Izolacija: Thinsulate
  • Široka čičak traka za bolje prijanjanje

● Thinsulate izolacija – najbolji mogući sistem izolacije koji omogućava savršenu kombinaciju topline, lakoće i fleksibilnosti. Koristi se kao sloj zaštite u rukavicama, čuva ruke toplim i pruža udobnost, kao i izolaciju od hladnog vazduha mnogo efikasnije drugih vlakana. Thinsulate izolacija ne apsorbuje vodu.

Više o proizvodu:Viking

Customer Reviews