AKTIVNI VEŠ VIKING LUCAS dark grey

Originalna cena je bila: 67,00 €.Trenutna cena je: 53,60 €.

Šifra proizvoda: 6352
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspješna na poljskom tržištu kao distributer svjetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,4 kg
Pol

Brand

Boja

Odjeća - veličina

, , ,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

 • Materijal: 67% Bamboo Carbon filament / 26% Polyamide / 6% Elastan
 • Sensitive – proizvod kreiran za osetljivu i delikatnu kožu. Glatka, umirujuća površina smiruje upale i ubrzava proces zarastanja.
 • Odor Control – proizvod se sastoji od aktivnih čestica srebra baktericidnih svojstava, zbog sprečavanja stvaranja neprijatnog mirisa i osigurava osećaj svežine tokom upotrebe proizvoda.
 • UV Protection – proizvod napravljen od tkanine koja zahvaljujući posebnom tretmanu savršeno štiti od štetnih UV zraka.
 • Seamless – proizvod napravljen u bešavnoj tehnologiji, koja garantuje udobnost tokom upotrebe, slobodu kretanja i nema rizika od ogrebotina i pritiska na najosetljivijim mestima.
 • Elastic Fabric / Stretch Fabric – proizvod od elastične četvorosmerne rastezljive tkanine. Garantuje osećaj slobode tokom kretanja i idealno se prilagođava telu.
 • Breathable – proizvod karakteriše visoka prozračnost, zahvaljujući upotrebi materijala koji privlače molekule vodene pare na spoljašnju površinu odeće.
 • Dries Quickly / Quick Dry Fabric – ova tkanina koristi vlakna jedinstvenog oblika, znoj i vlaga će se povući sa kože i vrlo brzo će se osušiti čineći tkaninu spremnom za upotrebu nakon kratkog vremena.
 • Antiallergic – zbog posebne završne obrade i delikatnih vlakana, proizvod ne izaziva alergije ili iritaciju kože.
 • Thermoregulation / termoregulacija – proizvod održava odgovarajuću telesnu temperaturu bez ometanja razmene toplote između ljudskog tela i okoline.
 • Antibacterial – zahvaljujući antibakterijskom tretmanu, proizvod je higijenskiji, smanjuje rast bakterija i smanjuje mogućnost infekcija i iritacija kože.
 • Bamboo Fibers – proizvod od bambusovih vlakana; za njegovu proizvodnju kao sirovina je korišćen bambus, koji se odlikuje termoregulacijom, antibakterijskim svojstvima i UV zaštitom.
 • Eco – Friendly – proizvod je napravljen od održivog, obnovljivog, biljnog materijala koji nam pomaže da ostanemo verni našoj zemlji – prijateljski prioriteti.

 

● Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost telu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odeće.

 

● Base Layer Level 2
Linija bešavnih proizvoda. Veoma elastičan, savršeno se uklapa u oblik tela. Upotreba mrežaste strukture, u zonama prekomernog znojenja, povećava apsorpciju vlage. Dodatna tkanina na laktovima i kolenima štiti od udara i pruža dodatnu izolaciju. Base Layer ima antistatične i anti-alergijske osobine sprečava alergije i iritaciju.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

Više o proizvodu:Viking

Customer Reviews