AKTIVNI VEŠ VIKING DANTE black/anthracite Originalna cena je bila: 55,00 €.Trenutna cena je: 44,00 €.
Nazad na proizvode
AKTIVNI VEŠ VIKING DJEČIJI RIKO pink Originalna cena je bila: 45,00 €.Trenutna cena je: 36,00 €.

AKTIVNI VEŠ VIKING DJEČIJI ARCTIS black

Originalna cena je bila: 42,00 €.Trenutna cena je: 33,60 €.

Šifra proizvoda: 6153
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspješna na poljskom tržištu kao distributer svjetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,4 kg
Pol

Brand

Boja

Odjeća - veličina

, , ,

Specifikacija

Viking Base Layer Level 3, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odjeće.

  • Materijal: 100% Polyester (Polartec®)
  • Clima control
  • Brzo sušenje
  • Visoka fleksibilnost
  • Udobna
  • Lagana

Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer je dizajniran da bi smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, Spandex – elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost tijelu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odjeće.

Base Layer Level 3
Base Layer za najzahtevnije korisnike. Primena različitih zona (zaštitne i sa povišenim nivoom ventilacije) i ergonomskog stila, koji ne ometaju kretanje tijela, garantuju odličan komfor. Ima antistatična svojstva, ne izaziva alergije ili iritaciju. Kombinacija materijala sa različitim teksturama i sportskim dizajnom savršeno odražava inovativnu prirodu proizvoda.
Posebno se preporučuje za aktivnosti kao što su skijanje, snowboarding, hiking, rekreacija na otvorenom, planinarenje, zimski izleti.

POLARTEC – Izumitelj gotovo univerzalno poznatog flisa proizvodi trikotažu za svaku aktivnost na otvorenom, i ne samo za nju. U svom katalogu proizvoda, POLARTEC ima tkanine za različite primjene, od kojih se sve odlikuju visokim kvalitetom, malom težinom, visokom izdržljivošću i iznad svega, visokim nivoom topline.

Customer Reviews