AKTIVNI VEŠ VIKING BRUNO DARK grey/blue Originalna cena je bila: 69,00 €.Trenutna cena je: 55,20 €.
Nazad na proizvode
AKTIVNI VEŠ VIKING ŽENSKI ETNA black/pink Originalna cena je bila: 67,00 €.Trenutna cena je: 53,60 €.

AKTIVNI VEŠ VIKING BRUNO black/orange

Originalna cena je bila: 69,00 €.Trenutna cena je: 55,20 €.

Šifra proizvoda: 6118
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

VIKING je Poljski sportski brend, koji je u vlasništvu Larix kompanije. Dugi niz godina, ova kompanija je uspješna na poljskom tržištu kao distributer svjetski poznatih brendova sportske opreme. 1996 uveden je brend, Viking. Na samom početku, ustanovljena su pravila, koja se poštuju do danas: izbor odgovarajućih materijala, visok kvalitet, funkcionalnost, i usklađenost modela sa najnovijim trendovima u sportskoj modi. Danas, VIKING je dostupan u Rusiji, Španiji, Francuskoj, Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,4 kg
Pol

Brand

Boja

Odjeća - veličina

,

Specifikacija

Viking Base Layer Level 3, nosi se kao osnovni sloj ispod redovne ( sportske ) odjeće.

  • Materijal: 62% Polyamide SkinLife/ 30% Polyester / 8% Elasthane
  • Anti-alergijska svojstva
  • Ventilacioni paneli
  • Brzo sušenje
  • Ravni šavovi
  • Visoka fleksibilnost
  • Udobna
  • Druga koža

Tokom visokih energetskih aktivnosti, telo naporno radi da reguliše temperaturu. Base Layer 2 je dizajniran da smanjili to opterećenje, projektovan da telo drži hladnim kada se znojite i toplim kada Vam je hladno.
Proizveden bez šavova kako bi se osigurala dodatna udobnost.
Tkanina nudi odlične paropropusne osobine, elastin omogućava veliki raspon pokreta.
Specifičan dizajn omogućava vrhunsko prijanjanje i prilagodljivost tijelu, pruža savršenu podršku, prati svaki pokret savršeno, obezbeđuje lake pokrete, udobnost i kompatibilnost sa spoljnim slojem odjeće.

Wool – vuna je odličan toplotni izolator, zahvaljujući talasastim vlaknima, vuna omogućava da vazduh bude zarobljen između vlakna, stvarajući toplotnu barijeru, takođe ima sposobnost da apsorbuje do 20% vlage.

Merino Wool – je jedna od najviše cijenjenih vrsta ovčje vune na svetu. Merino vlakna su izuzetno tanka, delikatna i mekana. Imaju i neobična svojstva – njihov prečnik je između 17 i 23 mikrona. Glavne prednosti merino vune su izuzetna termička svojstva, vrlo dobar hidrofobni kapacitet, mala težina i visoka fleksibilnost. Merino vuna po definiciji je simbol udobnosti, funkcionalnosti i trajnosti, što odgovara nedavno popularnom Eko trendu.

Primaloft izolacija – toplotna ispuna od visoko kvalitetnog mikrofibera nudi povišena izolaciona svojstva i mekoću u kombinaciji sa niskom apsorpcijom vode.
PrimaLoft Silver insulation: High-Performance izolacija sa punim spektrom karakteristika za zaštitu od spoljnih elemenata.
Ova ultra tanka vlakna se podvrgavaju patentiranom tretmanu i obradi, tako da formiraju izolaciju koja je mekana, lagana i vodootporana. Primaloft izolacija nudi superiorne performanse po hladnom vremenu, vrlo lagan i elastičan sloj izolacije, dokazano vodootporan i paropropustan materijal koji u isto vreme omogućava koži da slobodno diše. Primaloft obezbeđuje da ostanete suvi, da vam bude toplo i udobno čak i u najekstremnijim uslovima. Primaloft je mekan, topao i suši se brže nego paperje.

Customer Reviews