SKI KACIGA MARKER PHOENIX MAP black/red Originalna cena je bila: 129,00 €.Trenutna cena je: 103,20 €.
Nazad na proizvode
SKI KACIGA MARKER AMPIRE 2BLOCK black Originalna cena je bila: 105,00 €.Trenutna cena je: 84,00 €.

SKI KACIGA MARKER PHOENIX MAP dark blue/blue

Originalna cena je bila: 129,00 €.Trenutna cena je: 103,20 €.

Šifra proizvoda: 5817-2
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Marker Phoenix MAP… Backcountry, Freeride, Freestyle kaciga

Najbolja zaštita u kombinaciji sa udobnošću, performansama i kvalitetom.

Phoenix MAP koristi hibridni dizajn kombinovan sa MAP zaštitnim jastučićima. Pozicionirani u kritičnim oblastima na zadnjem dijelu glave, čelu i slepoočnicama, MAP može zaštititi do 22% efikasnije u poređenju sa EPS oblogama kod većine kaciga. Marker je jedini proizvođač kaciga koji implementira ovaj inovativni materijal, koji se skoro trenutno vraća u početni oblik, štiti od višestrukih udaraca tokom istog udesa. MAP jastučići takođe čine kacigu udobnijom, jer se automatski prilagođavaju obliku glave skijaša i spriječavaju formiranje tačaka pritiska. Najbolji komfor, kvalitet i performanse za najzahtevnije skijaše.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,5 kg
Brand

Kacige-veličina

Specifikacija

Specifikacija:

 • Hybrid shell
 • Marker MAP Protection
 • Ventilacioni sistem: 2 Position Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • 360° Edge Protection
 • 270° MAP Protection Pads
 • Sistem prilagođavanja: RTS Fit System
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Marker Helmet/Goggle Integration
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Veličine: S 51-55cm, M 55-59cm, L 59-63cm
 • Težina: S 470g / M 510g / L 540g
 • Certification: CE-EN-1077-2007-Class-B

Multi-impact Adaptive Polymer
Marker MAP Protection je inovativna pena sa zatvorenim ćelijama koja obezbeđuje apsorpciju višestrukih udaraca. Specifična težina je izuzetno niska u poređenju sa prethodnim zaštitnim materijalima. Pod normalnim uslovima, MAP (Multi-Impact Adaptive Polymer) je prijatno mekan i fleksibilan, osigurava slobodu kretanja i udobnost. Podrazumeva se da MAP radi na visokom nivou na svim temperaturnim opsezima.

Hybrid Shell Construction – Najbolje od oba sveta za maksimalne zahteve bezbednosti: Hybrid Shell konstrukcija kombinuje težinu i udobnost, prednosti „In-mold“ tehnologije sa robusnostnom Hard Shell konstrukcijom. U slučaju sudara, Hard Shell spoljni omotač nije samo veoma izdržljiv, već distribuira pritisak preko njegove površine. Ekstra – lagana „In-mold“ ljuska za donji deo glave, obavija oko celog zadnjeg dela glave, da obezbedi optimalnu zaštitu. Finalni proizvod je Premium kaciga karakteriše najviši nivo tehnologije, malu ukupnu težinu, izvanrednu udobnost i jedan ABS spoljašnji omotač za maksimalnu izdržljivost, top ventilaciju i fini izgled koj će ostati čak i posle naporne atraktivne upotrebe.

2 Position Climate Control – Ventilacija unutar kacige može da se kontroliše pomoću podesive 2 Position Climate kontrole ( delimično ili potpuno zatvoren ). Ovo radi čak i sa rukavicama dok ste u pokretu! Pomerite klizač koji kontroliše protok količine vazduha u skladu sa vašim ličnim željama. Naravno MarkAir Channel System će pomoći održavanju glave toplom i suvom, čak i ako su kontrole potpuno zatvorene. Kada je potpuno otvorena ventilacija, specijalni dizajn ventila sprečava preveliko rashlađivanje.

MarkAIR – ventilacioni sistem – kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na raspolaganju. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-peni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vreme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje celog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje hladnu glavu bez obzira na situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Fidlock Og Snap – inovativni zatvarač trake kacige – izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbeđuje izuzetno bezbedno držanje slučaju sudara, a ipak se može upravljati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Xdry Performance Lining – Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spreči prekomerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready – ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pere u mlakoj vodi.

Edge Protection – Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

RTS Fit System – rotacija za veličinu – nema jednostavnijeg načina.
RTS Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem delu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Marker Helmet/Goggle Integration
Kaciga i ski naočare moraju se savršeno spojiti kako bi radili kao jedna optimalno funkcionalna jedinica. Da bi se to postiglo, MARKER proizvodi su 100% usklađeni jedni sa drugima. Sve kacige i ski naočare su dizajnirane da se precizno usaglase. Ova savršena adaptacija je zahtev za optimalne aerodinamičke performanse kacige i ski naočara. Sistem ventilacije MarkAIR Channel u kacigi, u kombinaciji sa MarkAIR Vent sistemom u ski naočarima, garantuje vrhunske performanse i protok vazduha. Genijalni sistem za dovod i odvod vazduha, u kombinaciji sa mrežom kanala u kacigi, značajno smanjuje magljenje i omogućava korisniku da prilagodi cirkulaciju vazduha. Rezultat: temperatura unutar kacige je prikladna kako spoljnoj temperaturi, tako i naporu skijaša.

Više o proizvodu: MARKER

Customer Reviews