SKI NAOČARE SCOTT FACTOR PRO LS light beige - LS bronze chrome S1-3 Originalna cena je bila: 89,00 €.Trenutna cena je: 71,20 €.
Nazad na proizvode
SKI NAOČARE SCOTT FAZE II LS light beige/light sensitive bronze chrome S2-4 Originalna cena je bila: 99,00 €.Trenutna cena je: 79,20 €.

SKI NAOČARE SCOTT FACTOR PRO LS team white/black – LS bronze chrome S2-4

Originalna cena je bila: 89,00 €.Trenutna cena je: 71,20 €.

Šifra proizvoda: 6012-2
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

Scott Factor Pro LS je mlađi brat ili sestra popularnih Shield ski naočara. Sa dizajnom posebno prilagođenim manjim i srednjim licima i u kombinaciji sa Light Sensitive staklima pogodnim za sve vremenske uslove, zahvaljujući mogućnošću automatskog prilagođavanja osvjetljenju, one i dalje nude maksimalno vidno polje zahvaljujući svojoj cilindričnoj konstrukciji stakla. Naočare Factor Pro LS takođe imaju dvoslojnu termoformiranu pjenu za lice i traku od 40 mm za neuporediv stil po prijateljskoj cijeni.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,25 kg
Brand

Specifikacija

Okvir:

 • Boja okvira: black white
 • Dimenzija okvira: Small to medium
 • 2-layer molded face foam
 • No-slip silicone strap

Stakla:

 • Cylindrical SCOTT OptiView double lens
 • Lightlight sensitive bronze chrome (S1-S3)
 • CAT.1-3 kategorija > transmisija svetlosti VLT. 45-15%
 • Fotohrom – fotosenzibilna stakla
 • 100% UV Protection
 • Amplifier lens technology
 • Anti-Fog lens treatment

Tehnologije

● 100% UV Protection

Scott stakla su optički projektovana za 100% zaštitu od štetnih UVA / UVB / UVC zraka.

● Light Sensitive Amp Bronze Chrome stakla – Category: 1-3 / Sunny – Cloudy – Stakla pogodna za sve vremenske uslove, za sunce, oblake, snijeg…

Light Sensitive Bronze Chrome stakla koriste fotohromatsku tehnologiju i automatski se prilagođavaju intenzitetu sunčeve svjetlosti, u sekundi. Smanjuju sjaj i zasljepljujući efekat, daju definiciju i povećvaju jasnoću u svim svjetlosnim uslovima.

Izaberite Light Sensitive tehnologiju i lako prilagodite svoj vid vremenskim uslovima!

Light Sensitive Red Chrome stakla koriste fotohromatsku tehnologiju i automatski se prilagođavaju intenzitetu sunčeve svetlosti, u sekundi. Smanjuju sjaj i zasljepljujući efekat, daju definiciju i povećvaju jasnoću u svim svjetlosnim uslovima.

● Amplifier Lens Technology – Amplifier je tehnologija za optimiziranje kontrasta i jasnoće. Jedinstveni aspekt AMPLIFIER-a je oblik krive prenosa vidljive svetlosti, optimizujući tri specifične dužine talasa: plava, narandžasta i crvena. Ovi opsezi svjetlosti su najvažniji za ljudsko oko da poboljšaju kontrast i jasnoću.

● Chrome – SCOTT hromirani premaz nudi stil bez premca za vaše naočare dok kontroliše propusnost svjetlosti.

● Cylindrical OptiView Double Lens – Scott patentirani proces oblikovanja koji garantuje da su svaka OptiView stakla optički tačna, izdržljiva i blokirju 100% štetnih UV zraka. OptiView stakla su udobna, lagana i otporna na udarce.

Ova stakla evropske proizvodnje napravljena su od polikarbonata koji obezbjeđuje udobnost i visoku otpornost na udarce. SCOTT-ov vlasnički proces brizganja i tretman tvrdog premaza garantuju da je svako OptiView staklo optički ispravno i bez izobličenja.

Cilindrična stakla se krive s lijeva na desno i ravna su odozgo prema dolje. Ona su niskog profila, fleksibilna i nude jedinstven izgled.

● NoFog™ anti-fog lens treatment – Scott stakla su podvrgnuta trajnom No Fog tretmanu za sprečavanje kondenzacije i magljenja.

● 2-Layer Molded Face Foam – Deluxe, dvoslojna pjena za lice sa otvorenim ćelijama ima izvrsna svojstva upijanja vlage i termičkih svojstava, garantuje da ćete ostati topli, suvi i udobni cio dan.

● No-slip silicone strap – Silicon anti-slip Strap – kaiš obložen silikonom, eliminiše klizanje trake sa kacige.

Više o proizvodu: SCOTT

Customer Reviews