BOSU LOPTA PRO TOORX 63cm grey-black

169,00 

Šifra proizvoda: 2196
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

BOSU LOPTA PRO TOORX 63cm grey-black ima gornju površinu protiv klizanja, sa podnom platformom za trening ravnoteže. Može se koristiti obostrano, višenamjenski je alat, pogodan za fitnes, jogu, pilates i proprioceptivne vježbe.

BOSU PRO dvostrana lopta Toorx PRO je svestrana, složena, jedinstvena i višedimenzionalana fitness acesorija sada dostupna s još boljim dizajnom i većom izdržljivošću. Koristna je za trening snage, funkcionalne sportske treninge i rehabilitacijske vježbe u fizioterapiji. Trening s Bosu loptom omogućuje vam treniranje od lakših do težih izazova, od statičkih do dinamičkih vježbi, od podešavanja ravnoteže do reflektirajućih elemenata, poboljšavajući snagu i ravnotežu. Idealna je za grupno vježbanje, pilates i individualno vježbanje kod kuće ili u teretani. Bosu lopta za vježbanje namijenjen je kardiovaskularnim ili za aerobnim vježbanjem, posebno za trbušne i leđne mišiće, za mobilnost i vježbanje za određeni sport.

Bosu lopta je crne boje, prečnika 63 cm i visine 22 cm.

.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,5 kg
Brand

Specifikacija

Potpomaže razvoj motorike ruku i nogu, pozitivno utiče na ravnotežu, može se koristiti u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji, za vježbe propriocepcije i prevenciju povreda.

Gornja površina lopte sa antislip premazom

Prečnik: 62 cm

Visina: 22 cm

Maksimalna masa korisnika: 100 kg

Customer Reviews