BLATOBRAN PREDNJI+ZADNJI SIMPLA KIDO 20 PRO 20-24″ black-titanium

24,90 

Nema na zalihama

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 4026
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

Komplet: prednji + zadnji blatobran Simpla KIDO PRO

U svakom detetu postoji mala iskra Easy Ridera, njegov bicikl je na ponos u dvorištu, a gledajući tatin bicikl, uzdiše i upoređuje ga sa svojim. Zahvaljujući Simpla novim KIDO PRO blatobranima, ovo poređenje će sada biti u korist mladog bajkera.

Napravljeni u dvokomponentnoj tehnologiji, blatobrani se odlikuju jedinstvenim dizajnom, direktno sa Route 66. Geometrija čopera blatobran prijanja uz gumu, obezbeđujući optimalnu zaštitu od prljavštine. Mekana peraja na kraju blatobrana podržavaju zaštitna svojstva. Karakterističan centralni kanal, pored montažne funkcije, nudi mogućnost lepljenja u njega reflektujućih elemenata koji povećavaju bezbednost deteta na putu, štampanih nalepnica ili tampon štampe. Istovremeno, ovaj kanal daje blatobranu veliku krutost, zahvaljujući kojoj ne vibrira na neravnom terenu i stabilizuje blatobran.

Prednji blatobran je montiran na bicikl sa čeličnom pločom u obliku slova L, koja omogućava vertikalno i horizontalno podešavanje.

Zadnji blatobran se montira na cev sedišta pomoću brzog zatvarača SPEEDclamp poznatog iz HAMMER PRO blatobrana, čija boja odgovara zadnjem blatobranu.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,3 kg
Brand

Specifikacija

Tehničke karakteristike:

  • Dvokomponentni, univerzalni
  • Odgovara za 20“-24“ veličinu točka
  • Montaža: prednji blatobran: u otvor prednje viljuške ili potkovice amortizera / zadnji blatobran: cev sedišta
  • Materijal: Plastika – PP, PC, ABS
  • Težina: 265 g

Više o proizvodu: Simpla

Customer Reviews