BLATOBRAN PREDNJI+ZADNJI SIMPLA CROSS PLUS 24-28 “ black

16,50 

Šifra proizvoda: 4185
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

Komplet: prednji + zadnji blatobran Simpla Cross Plus

Univerzalni set Simpla Cross Plus blatobrana je dizajniran za sve vrste bicikala. Komplet uključuje Raptor prednji blatobran i Cross zadnji blatobran.

Prednji blatobran Raptor Front karakteriše svestranost i univerzalnost. Može se montirati na amortizer, ali će dobro raditi i na klasičnim biciklima.

Tokom vožnje, blatobran se okreće sa točkom i peraje se nalazi na maloj udaljenosti od gume. Zahvaljujući tome, pruža zaštitu od prljavštine na terenu.

Zadnji blatobran je montiran na cev sedišta pomoću stege. Dvostruki sistem podešavanja daje mogućnost pravilnog prilagođavanja geometriji točka i rama. Dužina se može podesiti odvajanjem kraka kako bi blatobran odgovarao biciklima sa točkovima od 24 inča. Bez skidanja kraka blatobran odgovara točkovima do 29 inča. Velika površina peraja štiti u svim uslovima. Pored toga, blatobran ima samočisteću, poliranu unutrašnju stranu. Reflektujući element u zadnjem dijelu poboljšava vidljivost i bezbednost bicikliste.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,36 kg
Brand

Specifikacija

Tehničke karakteristike:

  • Odgovara za 24” – 29” veličinu točka
  • Montaža: prednji blatobran: potkovica amortizera, kruna viljuške ili klasična viljuška / zadnji blatobran: cev sedišta
  • Materijal: Plastika – PP, PC, ABS
  • Težina: 356 g

Više o proizvodu: Simpla

Customer Reviews