VOLKL RACETIGER SL RMOTION3 12.0 GW Originalna cena je bila: 865,00 €.Trenutna cena je: 692,00 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO PRIME VIEW Originalna cena je bila: 329,00 €.Trenutna cena je: 296,10 €.

SNOWBOARD NITRO TEAM

Originalna cena je bila: 479,00 €.Trenutna cena je: 431,10 €.

Šifra proizvoda: 5204
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO TEAM  – Najcjenjeniji Nitro snowboard upravo je postao još bolji!

Predstavljamo novonadograđeni Team snowboard, sa višim nosom i repom kako bi se omogućilo više plutanja u dobrim danima i svestranost u redovnim uslovima bordovanja. Sa skoro dvije decenije inovacija, testiranja i povratnih informacija od Olimpijaca do lokalnih heroja, novi Nitro Team je jedan od najpouzdanijih i najsvestranijih snowboard dasaka za sve terene na tržištu – koji svakodnevno voze kako profesionalci, tako i Weekend Warriors-a širom svijeta.

Nitro Team je službeno nadograđen novim oblikom kako bi bio još raznovrsniji bez obzira na situaciju: novi viši nos i rep pružit će više plutanja u tim dragocjenim danima pudera i više kontrole u redovnim danima po pistama. Team je savršen snoubord za nekoga ko traži paletu performansa za raznorazne uslove na planini, tokom cijele sezone. Team je bio najpouzdaniji, nagrađivani i kultni snowboard u Nitro postavi. Nitro stalna misija da inovira i poboljšava do najsitnijih detalja i savršen spoj fleksibilnosti i odziva je ključ njegovog uspjeha. Trüe Camber nudi idealnu količinu standardnog nagiba za pouzdano hvatanje i samopouzdanu vožnju, dok Reflex Core Profile pruža razigrano, ali prilagodljivo savijanje. Osim toga, daska se nudi pravilne širine i Wide širine, kako bi se omogućilo savršeno uparivanje omjera prtljažnika i daske za bilo koju veličinu vozača – pružajući prilagođeno podešavanje. Timski vozači kao što su Ludvig Biltoft, Yuto Yamada i Nils Arvidsson, koji voze cijelu planinu od parka, halfpipea do najstrmijih visokoalpskih linija, uvijek biraju svestranost Team snowboarda kao svog all-mountain ubice i redovnog svakodnevnog vozača.

Stil vožnje:

Backcountry

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

All Mountain

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●

Park

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Flex

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

Brand

SNB-Dužine

, ,

Snowboard-Flex

7

Pol

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

Characteristics

  • Shape: Directional Twin
  • Rocker: Gullwing
  • Width: Standard and Wide
  • Flex: All Terrain
  • Sidecut: Dual Degressive

Special Features

  • Powerlite Core
  • Reflex Core Profile
  • Bi-Lite Laminates
  • Sintered Speed Formula II Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

162 / 254 / 70+
159 / 252 / 65-85
157 / 250 / 60-80
155 / 248 / 55-75
152 / 246 / 50-70

 

● Directional Twin – Svestran oblik, najbolje se vozi u redovnoj vožnji, ali i dobro se okreće. Nos je nešto duži od repa.

 

● GULLWING ROCKER

Hibridni camber/rocker profil u sopstvenoj ligi, Gullwing Rocker nudi najbolje iz oba sveta za all-mountain razarače. Pozitivni camber ispod svakog stopala pruža vozačima odgovor koji poznaju i vole, dok profil obrnutog cambera u sredini omogućava da iskusite neuporedivo plutanje u powderu, kao i mogućnost pritiskanja u parku. Ovaj „do-it-all“ dizajn omogućava vam da vozite celu planinu kao park.

 

● ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP

Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocepate celu planinu.

 

● DUAL DEGRESSIVE SIDECUT

Ovaj sidecut spaja manji radijus u sredini sa dva veća u vrhu i repu, čineći ga slobodnim i razigranim. Nitro-ov koji najviše prašta.

 

● POWERLITE CORE: LIGHTWEIGHT PERFORMANCE AND POP

Najviša klasa ultra-laganog topolovog drveta u Nitro Powerlite jezgru čini savršenu vožnju sa puno popa i neuporedivom snagom uz minimalnu težinu.

 

● REFLEX CORE PROFILE: ENHANCED PROFILE CONTROL

Tanji profil jezgra između stopala poboljšava rukovanje i povećava torziono savijanje, omogućavajući vam da sa lakoćom upravljate daskom kroz zaokrete.

 

● BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG

Nitro Bi-Lite laminati kojima veruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osećaj daske.

 

● SINTERED SPEED FORMULA II: FASTEST AND DURABLE

Raketna nauka stavljena u pogon! Formula nanotehnološkog voska duboko umetnuta u Nitro sinterovani osnovni materijal čini osnovnu površinu brzom u svim snežnim uslovima. Visoko podešena, ali izuzetno izdržljiva, SPEED FORMUL A II Base tehnologija je ekskluzivno predstavljena na Nitro vrhunskim daskama.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews