SNOWBOARD NITRO TEAM WIDE Originalna cena je bila: 479,00 €.Trenutna cena je: 431,10 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO PRIME RAW WIDE Originalna cena je bila: 329,00 €.Trenutna cena je: 296,10 €.

SNOWBOARD NITRO PRIME VIEW WIDE

Originalna cena je bila: 329,00 €.Trenutna cena je: 296,10 €.

Šifra proizvoda: 5220
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

SNOWBOARD NITRO PRIME VIEW  – Men´s All Terrain…The Classic Do It All Snowboard…Wide verzija za osobe sa velikim brojem cipela !

Prime View Wide snowboard nudi udobnu vožnju bez napora, koja vam omogućava da napredujete najkraćom stazom do nivoa budućag profesionalca. Grafička nadogradnja na Prime View-u je kolekcija fotografija fotografa snowboarda Markusa Rohrbachera, kako biste bili dodatno motivisani da izađete na planinu i provedete cio dan na vašem snowboardu. Fokus na epskoj grafici snowboarda je jednostavan – izgledajte dobro, osjećajte se dobro, dok se dobro vozite. Usmjereni oblik pogodan za napredovanje i omogućavavozačima svih nivoa i vještina da samouvjereno uskaču u nepoznato, a vožnja po Flat-Out Rocker-u bez hvatanja omogućava vozačima da uče nove trikove u parku iz dana u dan s manje šanse da zapnu kantovima . Prime View je napravljen za vozače koji žele preskočiti osnove i krenuti za njima na dasci koja će napredovati s njima iz godine u godinu i grafiku koja nikada neće prestati nuditi motivacioni pogled na bordersku parolu:

Idemo Odma’ !

Backcountry

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

All Mountain

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●

Park

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Flex

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

Brand

SNB-Dužine

,

Snowboard-Flex

5

Pol

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

Characteristics

  • Shape: Directional
  • Rocker: Flat-Out
  • Width: Standard And Wide
  • Flex: All Terrain
  • Sidecut: Radial

Special Features

  • Powercore
  • Standard Core Profile
  • Bi-Lite Laminates
  • Premium Extruded FH Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

162 / 258 / 70+
158 / 256 / 65-85
155 / 254 / 55-75
152 / 252 / 50-70

● Directional – Usmjereni oblik – Duži nos, Kraći rep

● FLAT-OUT ROCKER – Nitro Flat-Out Rocker je hibridni ravan camber profil gdje se nos i rep podižu prije tradicionalnih kontaktnih tačaka, pružajući okrete bez napora i catch-free manevre. Podignut nos i rep pružaju odlično plutanje, mogućnost pritiskanja i opraštanja na bilo kom terenu. Vrhunski hibrid između Zero Camber i Reverse Camber koji vam omogućava najrazigraniju, ali stabilnu vožnju za lako napredovanje i all-mountain dominaciju. Profil izbora za park, freestyle i urbane vozače širom svijeta.

● ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP – Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocijepate celu planinu.

● RADIAL SIDECUT – Najjednostavniji i najčešći od svih sidecut-ova: jedan jedini radijus čini ovaj sidecut izuzetno raznovrsnim i predvidljivim.

● POWERCORE: PERFORMANCE DRIVEN – Nitro Powercore koristi drvo topole od vrha do repa, pružajući laganu snagu i savršenu mješavinu flex-a, odziva i osjećaja.

● Standard Core Profile

● BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG – Nitro Bi-Lite laminati kojima veruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

● PREMIUM EXTRUDED FH BASE: EASY AND VERSATILE – izdržljivost, brzina i niska cijena održavanja, sve u jednom ultra čistom osnovnom materijalu – Nitro FH baza podnosi zloupotrebu rail i urban riding kao niko drugi.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews