SNOWBOARD NITRO PRIME RAW

296,10 

Šifra proizvoda: 5214
2 People watching this product now!

Opis proizvoda

SNOWBOARD NITRO PRIME RAW – Men´s All Terrain…The Classic Do It All Snowboard

Prime nudi savršenu mješavinu flex-a i odziva za sve one koji žele dobar provod na planini. Flat-Out Rocker obezbjeđuje savršenu vožnju koja omogućava borderima da preskočne stres i vodi ih direktno u cjelodnevna zabavna krstarenja sa svojim prijateljima niz planinu. Ovaj board pruža sve što vam je potrebne u bilo kojim uslovima. Directional Shape obezbjeđuje plovnost koja vam je potrebna da prođete kroz najdublji snijeg! Spremite se za brz prolaz kroz osnove i za početak učenja trikova u veoma kratkom roku!

Backcountry

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

All Mountain

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●

Park

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Flex

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

Snowboard-oblik

Brand

SNB-Dužine

, ,

Snowboard-Flex

5

Pol

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

Characteristics

  • Shape: Directional
  • Rocker: Flat-Out
  • Width: Standard And Wide
  • Flex: All Terrain
  • Sidecut: Radial

Special Features

  • Powercore
  • Standard Core Profile
  • Bi-Lite Laminates
  • Premium Extruded FH Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

162 / 258 / 70+
158 / 256 / 65-85
155 / 254 / 55-75
152 / 252 / 50-70

● Directional – Usmjereni oblik – Duži nos, Kraći rep

● FLAT-OUT ROCKER – Nitro Flat-Out Rocker je hibridni ravan camber profil gdje se nos i rep podižu prije tradicionalnih kontaktnih tačaka, pružajući okrete bez napora i catch-free manevre. Podignut nos i rep pružaju odlično plutanje, mogućnost pritiskanja i opraštanja na bilo kom terenu. Vrhunski hibrid između Zero Camber i Reverse Camber koji vam omogućava najrazigraniju, ali stabilnu vožnju za lako napredovanje i all-mountain dominaciju. Profil izbora za park, freestyle i urbane vozače širom svijeta.

● ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP – Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocijepate celu planinu.

● RADIAL SIDECUT – Najjednostavniji i najčešći od svih sidecut-ova: jedan jedini radijus čini ovaj sidecut izuzetno raznovrsnim i predvidljivim.

● POWERCORE: PERFORMANCE DRIVEN – Nitro Powercore koristi drvo topole od vrha do repa, pružajući laganu snagu i savršenu mješavinu flex-a, odziva i osjećaja.

● Standard Core Profile

● BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG – Nitro Bi-Lite laminati kojima veruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

● PREMIUM EXTRUDED FH BASE: EASY AND VERSATILE – izdržljivost, brzina i niska cijena održavanja, sve u jednom ultra čistom osnovnom materijalu – Nitro FH baza podnosi zloupotrebu rail i urban riding kao niko drugi.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews