SNOWBOARD NITRO CINEMA 22

319,20 

Šifra proizvoda: 5205
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO CINEMA – Men´s All Terrain…Za one koji čitavu planinu vide kao svoje igralište

Directional Twin oblik ovog borda je savršen za obilaženje lokalnih planina i istraživanje cijele karte staza. Osim toga, hibridna Gullwing Rocker tehnologija će vam omogućiti da kreirate vlastitu krivu napredovanja bez napora.

Usmjereni Twin oblik Nitro Cinema-a pruža savršen spoj prijateljskog bočnog reza, savijanja i oprosta kako bi vam pomogao da brže naučite i napredujete od rezbarenja groomera do hvatanja čistog vazduha mimo staze. Napravljen da bude idealan all-mountain istraživač sa razigranim i uzbudljivim pokretom, zahvaljujući Gullwing Rocker i Park Flex-u, koji vam omogućavaju da se krećete kroz sve moguće opcije koje su nude ili ne. Nudi stabilnu vožnju bez obzira na staž i iskustvo vozača i omogućava iskusnima da brzo nauče nove trikove u parku, dok pruža dovoljno oprosta za početnike da nauče kako brzo povezati skretanja na stazi.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

Brand

SNB-Dužine

Snowboard-Flex

5

Pol

,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

Karakteristike:

  • Nov oblik!: Directional Twin
  • Rocker: Gullwing
  • Width: Standard and Wide
  • Flex: All Terrain
  • Sidecut: Dual Degressive

Special Features

  • Powercore Ii
  • Bi-Lite Laminates
  • Premium Extruded Fh Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

162 / 268 / 70+
159 / 256 / 65-85
155 / 254 / 55-75
152 / 246 / 50-70

● Directional Twin – Svestran oblik, najbolje se vozi u redovnoj vožnji, ali i dobro se okreće. Nos je nešto duži od repa.

● GULLWING ROCKER – Hibridni camber/rocker profil u sopstvenoj ligi, Gullwing Rocker nudi najbolje iz oba svijeta za all-mountain razarače. Pozitivni camber ispod svakog stopala pruža vozačima odgovor koji poznaju i vole, dok profil obrnutog cambera u sredini omogućava da iskusite neuporedivo plutanje u powderu, kao i mogućnost pritiskanja u parku. Ovaj „do-it-all“ dizajn omogućava vam da vozite cijelu planinu lagano kao park.

● ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP – Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocijepate cijelu planinu.

● DUAL DEGRESSIVE SIDECUT – Ovaj sidecut spaja manji radijus u sredini sa dva veća u vrhu i repu, čineći ga slobodnim i razigranim. Nitro-ov koji najviše prašta.

● POWER CORE II: ENHANCED PERFORMANCE AND EXTRA STRENGTH – Powercore II je jezgro od topolinog drveta od vrha do repa sa dodatnim uzdužnim strukturalnim komadima od bukovog drveta za nenadmašnu snagu, glatku reakciju i ludi snap.

● BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG – Nitro Bi-Lite laminati kojima vjeruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

● PREMIUM EXTRUDED FH BASE: EASY AND VERSATILE – izdržljivost, brzina i niska cijena održavanja, sve u jednom ultra čistom osnovnom materijalu – Nitro FH baza podnosi zloupotrebu rail i urban riding kao niko drugi.

Customer Reviews