SNOWBOARD VEZ NITRO PHANTOM CARVER black-red Originalna cena je bila: 379,00 €.Trenutna cena je: 303,20 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO PRIME RAW Originalna cena je bila: 329,00 €.Trenutna cena je: 296,10 €.

SNOWBOARD VEZ NITRO PHANTOM ultra black

Originalna cena je bila: 349,00 €.Trenutna cena je: 279,20 €.

Šifra proizvoda: 5440
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO PHANTOM – Time-Proven All-Mountain Performance

Legendarni Nitro Phantom vez je bio Eero Ettala-ov vez skoro deceniju, zbog svojih svojstava prigušivanja pro-kalibra i sigurnog uklapanja, pomešanih sa pravom količinom prilagodljivog odziva i performansi koje omogućavaju vozačima da pomere svoje granice u bilo kojim uslovima. Dizajniran da ponudi savršeno svestrano pristajanje i all-mountain odgovor za vozače svih nivoa da guraju svoju vožnju u samopouzdanju i istinskoj udobnosti.

Character

Response

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●

 

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 4 kg
Pol

Snowboard vez - tip

Brand

SNB Vezovi-Veličina

,

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

 • Glass Fiber Reinforced Air 2.0 Base Frame
 • X-beam Highback
 • Dual Air Dampening
 • 3° Canted Footbed
 • Dual Density Footbed
 • 2×4 Mini Disc with Angle Lock
 • Board Saver Technology
 • Premium Comfort Ankle Straps with Flex Window
 • Übergrip Toe Strap with recycled Vibram© EcoStep™ rubber
 • Cable Reinforced Connectors and Ratchets
 • Forged Aluminum Speedwheel Buckles
 • Easy Entry Buckles and Ratchets

Boot Sizes:

 • Medium: 7,0-11 US / 25.0 – 28.5 MP /38.5 – 43.5 EU
 • Large: 11.0 – 14.0 US / 29.0 – 32.0 MP / 44 – 48 EU

● AIR DAMPENING – Najlakša tehnologija za apsorpciju udaraca na planeti upija teška slijetanja i čuva vaše pete od modrica. Ova primjetna razlika u vožnji i udobnosti ne žrtvuje nikakav odziv i kontrolu.

● 3° CANTED FOOTBED – Postavlja vaša koljena i tijelo u najprirodniji i ergonomskiji položaj na dasci. Zato ostanite duže napolju i duže se vozite!

● 2×4 MINI DISC – Evolucija na vrhuncu! Manji otisak i manji uticaj na prirodnu fleksibilnost daske, Nitro-ov mini disk postavlja standard u funkcionalnosti diska. Pored toga, nova funkcija kopčanja vam omogućava da odaberete i zaključate ugao vezova prije nego što montirate svoje vezove – postavite ga jednom, nikada ga više ne izgubite!

● BOARD SAVER TEHNOLOGIJA – Uglovi na osnovnoj ploči vezova su zaobljeni da bi se smanjila tačka tvrdog trenja gdje se spajaju vez i daska. Pored toga, zaobljeni uglovi ispod vezova omogućavaju da se daska prirodnije savija oko ležišta vezova, što omogućava prirodniju vožnju i manje stresa za dasku u ovim oblastima.

 

● PREMIUM COMFORT ANKLE STRAP – Razvijen da ponudi savršen spoj odziva i udobnosti. 3D termoformna podloga i unutrašnja 3D kičma pružaju odziv i performanse, dok pjena 35° gustine dodaje vrhunsku udobnost. Na Phantom, Team, Zero, IVI, Cosmic

● ÜBERGRIP TOE STRAP WITH VIBRAM© ECOSTEP™ RUBBER – Zajedno sa VIBRAM®-om, poznatim po svojim gumenim đonovima visokih performansi, dizajnirali smo kaiš za prste koji kombinuje oblik i osjećaj našeg B.E.S.T. Convertible toe strap concept kaiša za prste sa lepljivom X trek/ ECO STEP gumom iz VIBRAM®-a. Kao rezultat toga, kaiš se prilagođava svakom obliku kutije za prste na čizmama, dok guma drži kaiš na mjestu, bez obzira na to koliko snažno gazite prilikom slijetanja, bilo da je mokro ili smrznuto.
Kontinuirano tražimo nove načine da smanjimo carbon footprint i otpad u proizvodnji, i sa zadovoljstvom objavljujemo da sada radimo sa Vibram © ECOSTEP™ gumom za manje otpada i bolji grip.

● CABLE REINFORCED CONNECTORS AND RATCHETS – Over-molded stainless steel kablovi unutar hvataljki i spojnih traka – nema više rastezanja, nema više lomova.

● FORGED ALUMINUM SPEEDWHEEL BUCKLES – Najjača i najlakša aluminijumska poluga na tržištu u kombinaciji sa glatkoćom polimernog Speedwheel-a. Ove kopče rade kao san i traju zauvijek- Bez guljenja, bez klizanja!

● EASY ENTRY BUCKLES AND RATCHETS – Ove S-zakrivljene trake sklanjaju se s puta kada zakoračite u vez. Široki ulaz sa lijevkom na kopči pomaže vam da vodite traku za ultra-brzo, precizno hvatanje vaših kopči.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews