SNOWBOARD NITRO TEAM GULLWING Original price was: 539,00 €.Current price is: 431,20 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO MYSTIQUE Original price was: 419,00 €.Current price is: 335,20 €.

SNOWBOARD NITRO TEAM GULLWING WIDE

Original price was: 539,00 €.Current price is: 431,20 €.

Šifra proizvoda: 5207
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

 NITRO TEAM GULLWING WIDE – Men´s All Mountain…The Official Hybrid All-Terrain Ride… Za osobe sa velikim brojem cipela !

Nasleđe i samopouzdanje su duboki sa Nitro najpouzdanijim snowbordom za sve terene, The Team Gullving, koji nudi razigranu, okretnu i praštajuću vožnju za sve stilove u svim uslovima.

Stil vožnje:

Backcountry

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

All Mountain

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●

Park

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Flex

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Snowboard-namjena

,

Snowboard-oblik

Brand

SNB-Dužine

,

Snowboard-Flex

7

Specifikacija

Characteristics

  • Shape: Directional Twin
  • Rocker: Gullwing
  • Width: Standard and Wide
  • Flex: All Terrain
  • Sidecut: Dual Degressive

Special Features

  • Powerlite Core
  • Reflex Core Profile
  • Bi-Lite Laminates
  • Sintered Speed Formula II Base

Dužina(cm): / Širina struka (mm) / Recommended weight (kg):

165w / 272 / 75+
162w / 270 / 70+
159w / 266 / 65-85
157w / 264 / 60-80

Directional Twin – Svestran oblik, najbolje se vozi u redovnoj vožnji, ali i dobro se okreće. Nos je nešto duži od repa.

GULLWING ROCKER – Hibridni camber/rocker profil u sopstvenoj ligi, Gullwing Rocker nudi najbolje iz oba svijeta za all-mountain razarače. Pozitivni camber ispod svakog stopala pruža vozačima odgovor koji poznaju i vole, dok profil obrnutog cambera u sredini omogućava da iskusite neuporedivo plutanje u powderu, kao i mogućnost pritiskanja u parku. Ovaj „do-it-all“ dizajn omogućava vam da vozite celu planinu kao park.

ALL TERRAIN: ALL MOUNTAIN POP – Nitro najsvestraniji flex pattern, kombinujući Nitroov prepoznatljivi pop sa glatkim odzivom, omogućava vam da pocepate cijelu planinu.

DUAL DEGRESSIVE SIDECUT – Ovaj sidecut spaja manji radijus u sredini sa dva veća u vrhu i repu, čineći ga slobodnim i razigranim. Nitro-ov koji najviše prašta.

POWERLITE CORE: LIGHTWEIGHT PERFORMANCE AND POP – Najviša klasa ultra-laganog topolinog drveta u Nitro Powerlite jezgru čini savršenu vožnju sa puno popa i neuporedivom snagom uz minimalnu težinu.

REFLEX CORE PROFILE: ENHANCED PROFILE CONTROL – Tanji profil jezgra između stopala poboljšava rukovanje i povećava torziono savijanje, omogućavajući vam da sa lakoćom upravljate daskom kroz zaokrete.

BI-LITE LAMINATES: FORGIVING AND STRONG – Nitro Bi-Lite laminati kojima vjeruju borderi su projektovani za snagu bez premca, moćan stil i prefinjen osjećaj daske.

SINTERED SPEED FORMULA II: FASTEST AND DURABLE – Raketna nauka stavljena u pogon! Formula nanotehnološkog voska duboko umetnuta u Nitro sinterovani osnovni materijal čini osnovnu površinu brzom u svim snežnim uslovima. Visoko podešena, ali izuzetno izdržljiva, SPEED FORMUL A II Base tehnologija je ekskluzivno predstavljena na Nitro vrhunskim daskama.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews