SNOWBOARD VEZ NITRO TEAM PRO og

263,20 

Šifra proizvoda: 5447
1 People watching this product now!

Opis proizvoda

NITRO TEAM PRO – Pro-Caliber Performance

Nitro Team Pro snowbord vez je postao omiljeni izbor profesionalnih vozača u poslednje 2 sezone zbog svoje sposobnosti da izdrži teške udare, podršku za duboko sletanje i pruži precizan odgovor koji omogućava vozačima kao što su Torgeir Bergrem i Marcus Kleveland da pomeraju granice snowborda svakog dana od od X-Games runs do spring park jumps. Napravljen da izdrži udarce kroz koje mogu da podnesu najbolji svetski snowborderi i nudi pristajanje i udobnost koji omogućavaju napredovanje iz dana u dan.

Character

Response

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Freedom

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○

 

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 2 kg
Snowboard vez - tip

SNB Vezovi-Veličina

,

Brand

Pol

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

 • Stealth Air Base Frame
 • Pro Highback
 • AIR Dampening
 • 3° Canted Footbed
 • 2×4 Mini Disc with Angle Lock Feature
 • Board Saver Technology
 • Premium Locked Down Ankle Strap
 • Übergrip Toe Strap with Vibram© EcoStep™ rubber
 • Cable Reinforced Connectors and Ratchets
 • Forged Aluminum Speedwheel Buckles
 • Easy Entry Buckles and Ratchets

Boot Sizes:

 • Medium: 7,0-11 US / 25.0 – 28.5 MP /38.5 – 43.5 EU
 • Large: 11.0 – 14.0 US / 29.0 – 32.0 MP / 44 – 48 EU

● AIR DAMPENING – Najlakša tehnologija za apsorpciju udaraca na planeti upija teška slijetanja i čuva vaše pete od modrica. Ova primjetna razlika u vožnji i udobnosti ne žrtvuje nikakav odziv i kontrolu.

● 3° CANTED FOOTBED – Postavlja vaša koljena i tijelo u najprirodniji i ergonomskiji položaj na dasci. Zato ostanite duže napolju i duže se vozite!

● 2×4 MINI DISC – Evolucija na vrhuncu! Manji otisak i manji uticaj na prirodnu fleksibilnost daske, Nitro-ov mini disk postavlja standard u funkcionalnosti diska. Pored toga, nova funkcija kopčanja vam omogućava da odaberete i zaključate ugao vezova prije nego što montirate svoje vezove – postavite ih jednom, nikada ih više ne izgubite!

● BOARD SAVER TEHNOLOGIJA – Uglovi na osnovnoj ploči vezova su zaobljeni da bi se smanjila tačka tvrdog trenja gdje se spajaju vez i daska. Pored toga, zaobljeni uglovi ispod veziva omogućavaju da se daska prirodnije savija oko ležišta vezova, što omogućava prirodniju vožnju i manje stresa za dasku u ovim oblastima.

● PREMIUM LOCKED DOWN ANKLE STRAP – Premium Locked Down kaiš za zglob je dizajniran za maksimalnu reakciju i kontrolu, dok je napravljen od termo pjene gustine 45° za udobnost, 3D kičme ojačane vlaknima za performanse i asimetrično oblikovan za ultimativan fit. Ekskluzivno na Phantom Carver-u i Team Pro-u.

● ÜBERGRIP TOE STRAP WITH VIBRAM© ECOSTEP™ RUBBER – Zajedno sa VIBRAM®-om, poznatim po svojim gumenim đonovima visokih performansi, dizajnirali smo kaiš za prste koji kombinuje oblik i osjećaj našeg B.E.S.T. Convertible toe strap concept kaiša za prste sa lepljivom X trek/ ECO STEP gumom iz VIBRAM®-a. Kao rezultat toga, kaiš se prilagođava svakom obliku kutije za prste na čizmama, dok guma drži kaiš na mjestu, bez obzira na to koliko snažno gazite prilikom slijetanja, bilo da je mokro ili smrznuto.
Kontinuirano tražimo nove načine da smanjimo carbon footprint i otpad u proizvodnji, i sa zadovoljstvom objavljujemo da sada radimo sa Vibram © ECOSTEP™ gumom za manje otpada i bolji grip.

● CABLE REINFORCED CONNECTORS AND RATCHETS – Over-molded stainless steel kablovi unutar hvataljki i spojnih traka – nema više rastezanja, nema više lomova.

● FORGED ALUMINUM SPEEDWHEEL BUCKLES – Najjača i najlakša aluminijumska poluga na tržištu u kombinaciji sa glatkoćom polimernog Speedwheel-a. Ove kopče rade kao san i traju zauvijek- Bez guljenja, bez klizanja!

● EASY ENTRY BUCKLES AND RATCHETS – Ove S-zakrivljene trake sklanjaju se s puta kada zakoračite u vez. Široki ulaz sa lijevkom na kopči pomaže vam da vodite traku za ultra-brzo, precizno hvatanje vaših kopči.

Više o proizvodu: NITRO

Customer Reviews