SNOWBOARD VEZ NITRO STAXX Black

135,20 

Šifra proizvoda: 5441
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

Nitro Staxx… Progression Friendly Fit

Staxx pruža prijateljski flex dizajn u kombinaciji sa tehnologijama testiranim na planinama uz minimalnu težinu, sa 100% fokusom na maksimiziranje udobnosti, za napredovanje bez napora sa samopouzdanjem i stilom na uređenim stazama i van njih.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 4 kg
Brand

Pol

SNB Vezovi-Veličina

,

Snowboard-namjena

, ,

Snowboard vez - tip

Specifikacija

Karakteristike:

Response: ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Freedom:  ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Comfort:   ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Specifikacija & Tehnologije

  • A-Frame Base
  • Hammer Highback
  • EVA Dampening
  • Board Saver Technology
  • Perfect Fit Ankle Straps
  • B.E.S.T. Convertible Toe Strap
  • Aluminum Speedwheel Buckles
  • Cable Reinforced Connector
  • Easy Entry Buckles and Ratchets

Veličine:

Medium: 7,0-11 US / 25.0 – 28.5 MP /38.5 – 43.5 EU

Large: 11.0 – 14.0 US / 29.0 – 32.0 MP / 44 – 48 EU

● BOARD SAVER TEHNOLOGIJA – Uglovi na osnovnoj ploči vezova su zaobljeni da bi se smanjila tačka tvrdog trenja gdje se spajaju vez i daska. Pored toga, zaobljeni uglovi ispod veza omogućavaju da se daska prirodnije savija oko ležišta vezova, što omogućava prirodniju vožnju i manje stresa za dasku u ovim oblastima.

● PERFECT FIT ANKLE STRAP – Nitro najizdržljiviji i najpouzdaniji kaiš za vezove. Sadrži tanku i udobnu pjenu od 25° gustine, izdržljive cijevi oko ivica i unutrašnju 3D kičmu za savršeno pristajanje. Istaknuto na Rambler, Staxx, Charger, Rythm.

● B.E.S.T. Convertible Toe Strap – Bez obzira da li volite da vam kaiš za prste prelazi preko vrha i ispred vaše čizme, naš kaiš za prste se neprimjetno uklapa u svaku čizmu i pruža vam sigurno i čvrsto prijanjanje.

● CABLE REINFORCED CONNECTORS – Over-molded stainless steel kablovi unutar hvataljki i spojnih traka – nema više rastezanja, nema više lomova.

● ALUMINUM SPEEDWHEEL BUCKLES – Najjača i najlakša aluminijumska poluga na tržištu u kombinaciji sa glatkoćom polimernog Speedwheel-a. Ove kopče rade kao san i traju zauvjek- Bez guljenja, bez klizanja!

● EASY ENTRY BUCKLES AND RATCHETS – Ove S-zakrivljene trake sklanjaju se s puta kada zakoračite u vez. Široki ulaz sa lijevkom na kopči pomaže vam da vodite traku za ultra-brzo, precizno hvatanje vaših kopči.

Customer Reviews