NITRO FLORA TLS W Charcoal Originalna cena je bila: 229,00 €.Trenutna cena je: 183,20 €.
Nazad na proizvode
NITRO TANGENT TLS Black Originalna cena je bila: 239,00 €.Trenutna cena je: 191,20 €.

NITRO TANGENT BOA Black

Originalna cena je bila: 269,00 €.Trenutna cena je: 215,20 €.

Šifra proizvoda: 5600
5 People watching this product now!

Opis proizvoda

Nitro TANGENT BOA Black… Muške snowboard čizme sa BOA sistemom vezivanja.

Napravljene iznutra prema van kako bi vozačima početnicima i srednjim vozačima pružile savršeno pristajanje tijekom cijelog dana. Nitro-ve Tangent cipele za snowboard nude performanse prilagođene napredovanju i podršku koju možete osjetiti od hodanja do lifta do punjenja vaše posljednje vožnje.

Odziv

●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Komfort

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 4,5 kg
Pol

SNB cipele-sistem pertlanja

Brand

SKI/SNB Cipele - broj

, , , ,

Specifikacija

 • Boa® Fit System
 • Rubber Outsole
 • Cloud 1 Liner
 • Interlock System
 • DLS Liner Lacing
 • Re/Lace Liner Locker
 • EVA Footbed

● BOA Closure System – Boa sistem pertlanja nudi mikro prilagođavanje i brzo oslobađanje za najviše performanse i udobnost.

● RUBBER OUTSOLE – Veoma efikasan grip šablon, u kombinaciji sa gumenom mješavinom otpornom na habanje, pruža dodatnu izdržljivost đona i savršeno prianjanje, bez obzira da li se penjete parkom ili niz stepenice do kafane…

● CLOUD 1 LINER – Nitro udobni liner za omladince pruža maksimalno sigurnu petu i uporište sa svojim Interlock sistemom i unaprijed oblikovanim EVA materijalom za uloške. Ove sezone smo nadogradili našu početnu postavu sa našim Re/Lace Liner Locker i Dyneema pertlema za još bolje pristajanje. Razvijeno da rastuće stopalo bude srećno, udobno, toplo, dok istovremeno održava uporište koje vam je potrebno za napredak.

 • Pre-Molded EVA: za brzi fit
 • DLS Direct Lacing System: sadrži Dyneema pertle sa niskim trenjem za vrhunsko pristajanje i udobnost.
 • Re/Lace Liner Locker: za prijatno i lako rukovanje zatvaranja
 • EVA Footbed: pruža apsorpciju udara i udobnost
 • Interlock System: nema podizanja pete

● INTERLOCK SYSTEM – Razvijen da pomogne da se podloga pete zadrži na jednom mjestu i eliminiše bilo kakvu vrstu klizanja ili podizanja pete. Ova jedinica pomaže u povezivanju pete linera sa školjkom kako bi se stvorilo najbolje uporište na svijetu. Recite zbogom klizanju pete i pozdravite cjelodnevnu udobnost i uporište.

● DLS (DIRECT LACING SYSTEM) – Direktno povezan sa linerom, DLS takođe ima Dyneema pertle sa niskim trenjem na odabranim modelima za vrhunsko pristajanje i udobnost (sada je na svim modelima).

● RE/LACE LINER LOCKER – Još jedna inovacija iz Nitro odeljenja za istraživanje i razvoj: RE/LACE Liner Locker omogućava lako podešavanje unutrašnjeg vezivanja vaše čizme kada vam je školjka već zategnuta (vezana), samo povlačenjem ručke za pertlu. Ovo vam omogućava da (ponovno) zategnete svoj liner i uporište tokom cijelog dana (gdje god da se nađete na planini) bez potrebe da odvežete čizme.

Customer Reviews