ELAN WILDCAT BLACK EDITION 86C PS ELX11 Originalna cena je bila: 749,00 €.Trenutna cena je: 599,20 €.
Nazad na proizvode
SNOWBOARD NITRO SMP Originalna cena je bila: 449,00 €.Trenutna cena je: 359,20 €.

SKI KACIGA MARKER CONSORT 2.0 purple

Originalna cena je bila: 89,00 €.Trenutna cena je: 71,20 €.

Šifra proizvoda: 5809-4
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

Marker Consort 2.0 Woman… All Mountain zenska kaciga

Stil i brojne performanse i karakteristike čine je idealnom All Mountain kacigom za izuzetno široki spektar upotreba.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 0,7 kg
Brand

Kacige-veličina

Specifikacija

Model: Marker Consort 2.0 Lady:

 • In-Mold konstrukcija
 • Air Jam Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • Sistem prilagođavanja: Rts Fit System
 • 270° Edge Protection
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Kaciga je opremljena PSE Goggle Clip integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
 • Veličine: M 55-59 / L 59-63
 • Težina: M 395g / L 425g
 • Certification: CE EN 1077:2007 Class B

In-Mold konstrukcija – Extra light and world-class quality.
Marker ski kaciga proizvedena In-Mold tehnologijom. Spoljni polikarbonatski sloj i unutrašnji EPS sloj kacige, spojeni pod velikim pritiskom i temperaturom čine neraskidivu vezu koja obezbjeđuje izuzetno stabilnu, jaku i maksimalno sigurnu strukturu, omogućavajući malu težinu i optimalnu ventilaciju. Drugi polikarbonatski spoljašnji omotač u donjem dijelu kacige pruža dodatnu stabilnost i povećava ukupan nivo zaštite. Niska ukupna težina čini In-Mold kacigu superioranom u odnosu na konkurenciju u pogledu udobnosti nošenja.

Air Jam Climate Controle omogućava regulisanje protoka vazduha koristeći sklapajuće vodootporne unutrašnje obloge. Kada su otvori zatvoreni, oni obezbjeđuju topli i suv vazdšni jastuk, koji je posebno koristan tokom hladnih dana. Tokom toplih dana, otvori se mogu odblokirati, kako bi se omogućio maksimalni protok vazduha unutar MarkAir ventilacionog sistema.

MarkAIR – ventilacioni sistem – kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na tržištu. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-pjeni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuče sav topao i vlažan vazduh van naočara, duž vazdušnih kanala kroz kacigu i time značajno da smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vrijeme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje cijelog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje dobro ventilisanu glavu bez obzira na vremenske uslove, temperaturnu situaciju i bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Rts Fit System – rotacija za veličinu – nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promjenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem dijelu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Fidlock Og Snap – inovativni zatvarač trake kacige – izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbjednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbjeđuje izuzetno bezbjedno držanje u slučaju sudara, a ipak se može upravljati i podešavati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Xdry Performance Lining – Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spriječi prekomjerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready – ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osiguravaju udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši su AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili preko mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pranje u mlakoj vodi.

Edge Protection – Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

Customer Reviews