SKI KACIGA MARKER CONSORT 2.0 green Original price was: 89,00 €.Current price is: 71,20 €.
Nazad na proizvode
SKI VOLKL KENDO 88 FLAT Original price was: 639,00 €.Current price is: 511,20 €.

SKI VOLKL M6 MANTRA FLAT

Original price was: 619,00 €.Current price is: 495,20 €.

Nema na zalihama

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 5005
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

Freeride

Postoji samo jedna skija koja je bolja od Mantre M5: Mantra M6

Kako poboljšati legendu? Zadržavate karakteristike koje su skiju učinile poznatim i dodajete najnovije inovacije, koje omogućavaju napredak tamo gde pre godinu dana niste mogli da vidite nikakav prostor za poboljšanje. Nova Mantra M6 ponovo dolazi sa višeslojnim drvenim jezgrom i tip and tail rocker-om. Ali u narednoj sezoni, novodizajnirano telo skije će, po prvi put, biti prilagođeno 3D radius sidecut konceptu sa prilagođenim Titanal frame-om. Prilagođavanjem Titanal komponenti različitim dužinama skija, a samim tim i proporcijama skijaša, ne samo da se može optimizovati težina vrha i repa, već se može uticati i na torzionu krutost, čime se poboljšavaju kvaliteti vožnje. Ovo zadržava poznatu stabilnost Titanal skija, a istovremeno čini Mantru M6 primetno lakšom i agilnijom za kontrolu. Nove karakteristike upravljanja Mantra M6 su takođe poboljšane prilagođenim karbonskim vrhom. Namensko pozicioniranje karbonskih vlakana dovodi do preciznog odgovora vrha i značajno poboljšava torzionu krutost skije.

Ukratko, Mantra M6 je još svestranija od svog prethodnika i još jednom nudi maksimalnu zabavu!

 

SKIING LEVEL Advanced, Professional

Character

Hard Snow Performance

●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○ ○○

All Conditions Performance

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Powder Performance

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○

Long Turn Dynamics

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

Short Turn Agility

●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○ ○○ ○○

Skier Level

●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ○○ ○○

<<< Beginner      Professional >>>

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 6 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

Specifikacija

Specifikacija & Tehnologije

  • Tip&Tail Rocker
  • Jezgro: Multilayer Woodcore
  • Tehnologije: Tailored Carbon Tips, 3D Radius Sidecut, Tailored Titanal Frame, Full Sidewall, Base: P-Tex 2100, Brushed structure
  • Geometrija: 135_96_119
  • Dužina/Radius: 163 (R1) 24, (R2) 14, (R3) 20, 170 (R1) 27, (R2) 16, (R3) 22, 177 (R1) 30, (R2) 18, (R3) 24, 184 (R1) 32, (R2) 19, (R3) 26, 191 (R1) 35, (R2) 21, (R3) 28
  • Preporučen vez: Marker Royal Family – Marker Jester 100 / Griffon 100

 

● Tip&Tail Rocker (odignut i vrh i rep skije)

Blagi Rocker u vrhu i repu u kombinaciji sa klasičnim Camber profilom ispod nogu. Volkl inženjeri su stvorili idealnu mešavinu za prednji Carving, glatki zaokret i ulaz i izlaz sa ubrzanjem. Iako nije tako pokretan u mekom snegu, ovaj Rocker dizajn je dobar za čvrsti sneg i za park & pipe.

 

● Multilayer Woodcore

Kombinacija bukve i topole daje izuzetno izdržljivo drveno jezgro sastavljeno od tvrdog drveta u području vezova i lakšeg drveta u ostatku skije.

 

● Tailored Carbon Tips

U ovom inovativnom proizvodnom procesu, novi Tailored Carbon Tips se proizvode vezom pojedinačnih karbonskih vlakana na materijal nosača. Krutost, torzija, a time i karakteristike skija mogu se posebno podesiti preko debljine vlakana i milimetarski preciznog poravnanja. Na ovaj način vlakna usmeravaju dinamiku ka delovima skije gde su potrebna. Vidno integrisani Tailored Carbon Tips su lagani, omogućavaju okretnu reakciju uz manje napora i brzo gomilaju energiju. Tailored Carbon Tips tako dostižu novi nivo preciznosti, direktnog odziva vrha i aktivnog užitka u skijanju.

 

● 3D RADIUS SIDECUT

Tri radijusa u jednoj skiji za maksimalno okretanje i svestranost brzine u svim all mountain skijama

LONG TIP & TAIL RADIUS
Upotreba dugih radijusa na vrhu i repu za velike okrete i veliku brzinu

// lako upravljanje i upravljivost
// otporan na smetnje na vrhu
// bez ograničenja radijusa i lakoće skretanja

TIGHT CENTER RADIUS
Upotreba kraćeg radijusa u centru za kratke zaokrete i manju brzinu

// izuzetno lako pokrenuti kratke zaokrete
// upadljivo okretan
// bez napora i glatko u kratkim zaokretima

 

● TAILORED TITANAL FRAME

Volkl nova ključna tehnologija se zove Tailored Titanal Frame. Za razliku od prethodnog dizajna, širina titanalnog rama je sada prilagođena tačno svakoj pojedinačnoj dužini skije.

Ovo rezultira prilagođenim titanalnim ramovima, koji su postavljeni iznad bočne strane duž vrha i repa skije da bi obezbedili željeno prigušenje i torzionu krutost. Veličina ramova je prilagođena visini skijaša, skijaškim sposobnostima i snazi. To znači da duži modeli skija imaju veći sadržaj titana za veću krutost, direktniji prenos snage i jače prigušenje. Što je dužina kraća, to je manji titanalni sadržaj, što skiju čini okretnijom, tako da manji, lakši i manje moćni skijaši mogu da iskoriste pun potencijal skije. Pored Tailored Titanal Frames-a, u oblasti vezova se nalazi i drugi, tanji titanalni sloj, koji skiji daje neophodnu snagu, ali i okretnost. Rezultat: Tailored Titanal Frame tehnologija pruža neuporedivu kombinaciju agilnosti i kontrole velike brzine.

● Full Sidewall / Mini Cap – Full sidewall konstrukcija pune dužine sa mini cap preklapajućim omotom za najbolju izdržljivost.

Više o proizvodu:Völkl

Customer Reviews