ELAN WINGMAN 86 CTI FX EMX 12.0

551,20 

Šifra proizvoda: 5028
6 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Wingman 86 CTi… THE ALPINE ALL-TERRAIN SUV
Wingman 86 CTi je savršen alat za all-mountain skijaše, kombinuje off-piste sposobnosti skijanja sa izuzetnim prianjanjem za savršene zaokrete i na uređenim podlogama.

Kao najšira skija u Wingman seriji, Wingman 86 CTi najbliži je rođak serije Ripstick. Dovoljno je široka za off-piste istraživanje, ali primarno dizajnirana za kroćenje staza, od ispeglanih jutarnjih do iskijanih popodnevnih. Izuzetno je stabilna u mekom snijegu i pouzdana na tvrdim podlogama. Laminirano drveno jezgro je oplemenjeno Amphibio Truline tehnologijom, ojačanjima od karbonskih cijevi i Mono Ti konstrukcijom za veću stabilnost, odzivnost, kao i sveukupne performanse, Wingman 86 C Ti odiše energijom na svakom koraku na planini.

Elan – Uvijek dobra vremena (Always Good Times)

Good Times – poenta po Elan-u je sva u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“.

ALL MOUNTAIN WINGMAN

Osjetite slobodu otvorenog terena i pripremite se za istraživanje i ne brinite ništa, jer Wingman Vam čuva leđa. Ne radi se samo o pronalaženju idealne situacije, već o pronalaženju zadovoljstva.

Ne bojte se istraživanja. Wingman će Vas voditi

Wingman serija spaja Elanove nagrađivane tehnologije sa all-mountain skijanjem. Napravljen da poboljša energiju skijaša u svim uslovima i terenima, Wingman Vam uvijek čuva leđa. Kao najbliži most Ripstick kolekciji, Wingman je izgrađen sa sledećom evolucijom Elanovog modernog asimetričnog ski dizajna, Amphibio sa Truline tehnologijom utiče na profil i konstrukciju desnih i lijevih skija kako bi napravili savršen zaokret.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

Brand

Skije - tip

,

Skije - dužina

,

Specifikacija

Korisnik

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○
– BRZINA:
Lagano – Srednje – Brzo
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, SST Sidewall, Tubelite Woodcore, Carbon Rods, MonoTi
  • Geometrija: 130/86/115
  • Dužina / Radius: 160(13.8), 166(14.7), 172(15.6), 178(16.5), 184(17.4)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW Fusion X BLK/GRN

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, posebno lijeva i posebno desna skija.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja cijelom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

SST Sidewall
Sidewall Construction – vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, „odrezan“ pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbjeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

CTI je nova generacija dizajna ski konstrukcija za skije visokih performansi sa širim platformama. Lagani dizajn uključuje sloj titanijuma sa uzdužnim karbonskim šipkama, da bi se osigurala torziona stabilnost, snažan rebound i glatki prelazi iz zaokreta u zaokret.

TubeLite Woodcore – dvije super lagane šuplje 5mm karbonske cevi ( Carbon Rods ) umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbjeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je nevjerovatno lagan odziv i stabilnost.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

FUSION X
Nova generacija sistema vezova.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Customer Reviews