ELAN W DELIGHT STYLE LS ELW9 Originalna cena je bila: 339,00 €.Trenutna cena je: 271,20 €.
Nazad na proizvode
ELAN W INSOMNIA PS ELW11 Originalna cena je bila: 575,00 €.Trenutna cena je: 460,00 €.

ELAN W ILURE LS ELW9

Originalna cena je bila: 359,00 €.Trenutna cena je: 287,20 €.

Šifra proizvoda: 5039
8 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Ilure… Planinska vila

Ako imate apetit za svaku kosinu i teren, Ilure su savršene skije za vaše ski sesije. Sa inovativnom Amphibio tehnologijom i glatkim fleksom, budite spremni da posjedujete planinu sa ovim univerzalnim performerom.

Ilure će zadovoljiti vaše skijaške ambicije na svakoj stazi i terenu. Njena nenadmašna svestranost zagarantovana je zahvaljujući iinovativnoj Elanovoj Amphibio 4D tehnologiji, koja kombinuje Amphibio profil, pametnu kombinaciju camber profila za veći grip na rubu i rocker profila za brže i direktnije zaokrete, sa pre-oblikovanim titanijumskim ojačanjem, koji smanjuje vibracije u prednjem i zadnjem dijelu skija. Konveksni prednji dio će vam pomoći pri inicijaciji zaokreta sa preciznošću, dok će konkavan zadnji dio učiniti dinamičnim izlazak iz zaokreta. Već ste krenuli na skijanje? Tako i treba!

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Pravite savršene zavoje po snijegu u svim uslovima, precizno i izvanredno uravnoteženo na skijama iz All-Mountain Elan W Studio kolekcije. Ova izuzetna porodica skija uliva samopouzdanje i uživanje na svim stazama.

Superior All Mountain versatility meets state of the art ski technology.

Amphibio serija 2019/20 označava novu eru za stalno razvijajuću i uvijek inovativnu all-mountain ski kolekciju. Ove visoko svestrane, dinamične i okretne skije, dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate su po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kraljica padina.

Elan – Always Good Times

Good Times – po Elan-u filozofija je sva u tome, tj.da najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom pa i u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uviek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

Specifikacija

Korisnik:

– SKIJAŠKI NIVO:
Srednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, DST Sidewall, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 127/76/105
  • Dužina / Radius: 146 – 10.4, 152 – 11.5, 158 – 12.9, 164 – 14.4
  • Sistem / Plate: LightShift System
  • Vez: ELW 9.0

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, zasebno lijeva i zasebno desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt sa podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D tehnologija je najnovija evolucija u modernom ski dizajnu. Elanovi 4D koncept uzima tradicionalne slojeve materijala iz skija i strateški ih oblikuje u konveksne i konkavne oblike na vrhu i repu skije. Konveksni vrh za precizne ulaske u zavoje i i konkavni rep za brzi izlazak iz zavoja. Ovaj dvostruko oblikovani koncept, u kombinaciji sa Amphibio profilom, pruža neusporedivu all mountain svestranost, snagu i performanse.

DST – Dual Sidewall Technology kombinuje vertikalni bočni zid za optimizovano držanje na rubniku, u kombinaciji sa Cap konstrukcijom i djelimičnim bočnim zidom na spoljnem rubu za glatke zokrete kada ih poželite.
Kombinacija oba obezbeđuje snagu i performanse uz vrhunski grip na rubovima.

Power Woodcore – vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na rubovima od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

LightShift System – potpuno integrisani sistem vezivanja – free flex „plate-in-plate“ design, novo rješenje, dvije ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije cijelom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi nevjerovatno smanjenje težine koje omogućava skijašicama uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Customer Reviews