ELAN PRIMETIME 55+ FX EMX12 (DB1022)

719,10 

Šifra proizvoda: 5051
3 People watching this product now!

Opis proizvoda

ELAN PRIMETIME 55 + … Turn Burner

Doživite pristupačnu snagu i povećanu kontrolu ivica Primetime 55+, dizajniranog na široj platformi –  za gracioznu, uzbudljivu i neobičnu vožnju. Dizajnirane za skijaše koji traže uzbudljive performanse na širim skijama, Primetime 55+ pružaju savršenu kombinaciju za apsolutno sve uslove na stazama sa kojima možete da se sretnete.

Primetime 55+ pruža carving mogućnost na nešto široj platformi od 74 mm za podršku i ravnotežu, dok zadržava agilnost zahvaljujući kraćem radijusu okretanja. Dizajniran je sa PowerMatch tehnologijom koja usklađuje konstrukciju skija sa načinom na koji skijaši napajaju ivicu, za besprekoran prenos energije. Amphibio Profil je poboljšan Dual Density Woodcore-om koji postavlja gusto drvo i deblji profil duž unutrašnje ivice, i tanji profil sa lakšim drvetom duž spoljnih ivica, što rezultira skijom sa savršenom količinom i rasporedom snage, stabilnosti i odskoka. sa intuitivnom manevrisanjem i glatkim praćenjem. Dual Ti sloj smješten duž unutrašnje ivice, daje dodatnu podršku i glatkoću, a novodizajnirani Fusion X sistem vezova ima osjećaj slobodnog savijanja sa podignutim prstima za poboljšanu ravnotežu.

Ključne Karakteristike

  • Šira platforma za veću podršku
  • Najmoćniji odskok
  • Najprecizniji grip na ivici
  • Mid – Expert level skiers

On Piste – PRIMETIME – Carve Out a Good Time

Opremite se za savršenu vožnju. Svaki nivo intenziteta se uzima u obzir, različiti karakteri u vašoj grupi će se lako poistovjetiti sa njim i odlično ćete se provesti zajedno. Bilo da ste najbrži, coolest ili najelegantniji, ova skija će vas osnažiti i maksimalna zabava je zagarantovana. I na kraju dana, osjetićete neku podršku koja će vas natjerati da se nanovo uhvatite još samo jednu žicu, još jednu vožnju… Vremena za pamćenje… Vremena za dijeljenje… Jedva čekamo sledeći dan da nastavimo…

Primetime ponovo podstiče uzbuđenje za on-piste carving kategoriju tako što ubrizgava mladalačku filozofiju dizajna u kombinaciji sa najsavremenijim procesom izgradnje, što rezultira potpuno novom kolekcijom koja vraća zabavu u carving. Nova tehnologija omogućava skijašu da iskoristi potencijal kolekcije, uz manje napora za beskonačni carving, bez obzira na iskustvo. Od iskusnih ljubitelja brzine do rekreativaca, modeli Primetime kolekcije su strateški dizajnirani da maksimiziraju kontrolu, performanse i preciznost i to rade sa lakoćom, tako da možete da se fokusirate na sva iskustva koja skijaški dan čine odličnim.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 7 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

, ,

Specifikacija

SKI LEVEL

Intermediate – Advanced – Expert

○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

TEREN

Groomed   –   Variable  –   Powder

● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

SPEED

Slow      –      Medium      –      Fast

○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ●

Specifikacija & Tehnologije

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: RST sidewall, Power Match Technology, DualDensity Woodcore, Dual Ti, High Speed Gliding Base
  • Geometrija: 130 / 74 / 111
  • Dužina / Radius: 144(9.3), 151(10.4), 158(11.5), 165(12.8), 172(14.0), 179(15.3)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: EMX 12.0 GW FUSION X BLK/SIL

Amphibio koncept – Jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, lijeva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

RST Sidewall – Konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Match Technology – Sa Power Match tehnologijom, konstrukcija skije je usklađena sa načinom na koji skijaš stavlja snagu na snijeg, omogućavajući skijašu prirodniju kontrolu unutrašnjih i spoljašnjih ivica za najintuitivniji osjećaj tokom cijelog zaokreta.

Dual Density Woodcore – podržava tehnologiju Power Match kroz jedinstvenu konstrukciju koja koristi deblji profil i jače materijale duž unutrašnje ivice za snagu, stabilnost, prianjanje ivice i odskok. Spoljna ivica ima tanji profil u vrhu i repu i koristi lakše materijale za intuitivnu upravljivost, smanjenje težine, lakoću i glatkije praćenje.

Dual TI –  ojačanje je sendvič drveno jezgro sa 2 sloja titanijuma. Ova konstrukcija pruža vrhunsku kontrolu na rubnicima i progresivni flex za skije visokih performansi.

FUSION X – The next generation of binding systems. Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Customer Reviews