SNOWBOARD VEZ NITRO PHANTOM candy apple Originalna cena je bila: 239,00 €.Trenutna cena je: 191,20 €.
Nazad na proizvode
ELAN W INSOMNIA 10 BLACK LS ELW9 Originalna cena je bila: 369,00 €.Trenutna cena je: 295,20 €.

ELAN AMPHIBIO 16 TI FX EMX12 blk/green

Originalna cena je bila: 599,00 €.Trenutna cena je: 479,20 €.

Šifra proizvoda: 5047-1
7 People watching this product now!

Opis proizvoda

Elan Amphibio 16… CARVING MASTER
Amphibio 16 Ti je dinamična kombinacija svestranosti i snage. Dizajniran je za dominaciju na padinama, pri bilo kojoj brzini ili obliku zavoja.

Amphibio 16 Ti Fusion X je savršen paket. Kad je skijaška staza prazna, možete izvlačiti dugačke lukove od ruba do ruba velikom brzinom, ali isto tako može u trenu ući u uske zavoje i pronaći pravi put kroz gužvu. Sa laminiranim drvenim jezgrom i jednim slojem titanijuma i Amphibio Truline tehnologijom, svaki zaokret biće savršeno izveden bez obzira na veličinu i oblik.

Elan – Uvijek dobra vremena (Always Good Times)

Good Times – poenta po Elan-u je sva u tome, a najbolje vrijeme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvijek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vrijeme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. „Good Times“

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Osvojite sve terene preciznošću i snagom all-mountain Amphibio skija koje će vam dati samopouzdanje za savršene zaokrete.

Amphibio serija 2019/20 označava novu eru za stalno razvijajuću, uvijek inovativnu all-mountain ski kolekciju. Visoko svestrane, dinamične i okretne skije dizajnirane su za najbolje all-mountain skijaše. Poznate po svojim visokim performansama sa asimetričnim Amphibio profilom. Amphibio serija ništa ne kompromituje i obećava sve što je potrebno da budete kralj padina.

Dodatne informacije

Osnovne osobine proizvoda

Težina 5 kg
Skije - namjena

Skije - nivo znanja

,

Brand

Skije - tip

Skije - dužina

Specifikacija

Korisnik:

– SKIJAŠKI NIVO:
ISrednji – Napredni – Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○
– TEREN:
Groomed – Variable – Powder
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
– BRZINA:
Lagano – Srednje – Brzo
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TruLine Technology, RST Sidewall, Laminated Woodcore, Mono Ti, NanoTech running base
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 160(13.3), 166(14.5), 172(15.7), 178(17.0)
  • Sistem / Plate: Fusion X
  • Vez: 12.0 GW Fusion X BLK/ORG

Amphibio koncept – jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primijenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, posebno lijeva i posebno desna skija.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio Truline Technology
Amphibio Truline podiže asimetrični dizajn skija u sledeću dimenziju strateškim lociranjem materijala iznad rubnika skija. Strukturni materijal se postavlja cijelom dužinom unutašnjeg rubnika skije, pružajući veću stabilnost za zaokrete, dok se manje materijala postavlja iznad spoljneg rubnika skije, što rezultira glatkim i lakim savršenim zaokretima.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbjeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Laminated Woodcore – laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namjene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strminama.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

NanoTech Running Base – Nano Technology – Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vijek trajanja – manje habanje.

FUSION X
Nova generacija sistema vezova.
Fusion X je Elanova nova generacija sistema vezivanja visokih performansi. Novi single connection dizajn omogućava glatko slobodno savijanje između skija i vezova, što dovodi do lake inicijacije zaokreta. 30% lakša, nova konstrukcija piramidalnog oblika, ojačana je titanijumom za dodatnu snagu i direktan, snažan odaziv od rubnika do rubnika. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog direktnog prenosa snage.

Customer Reviews